2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر ماه میرم ۶۰۰ ..۷۰۰ میدم  گاهیم ۲ ماه یبار میرم  خود دکتر میگه کی باید برم

دردم داشت ؟

من جدیدا سه از دندونام خراب شد بعد زایمانم مجبور شدم بکشم بقیه دندونام از جلو خیلی نا مرتبه اول به فکر ایمپلنت بودم ولی بعد فکر کردم حالا که جای خالی داره چرا اورتدنسی نکنم

برای شما دکتر دندون کشید که جا باز بشه؟

دردم داشت ؟ من جدیدا سه از دندونام خراب شد بعد زایمانم مجبور شدم بکشم بقیه دندونام از جلو خیلی نا م ...

اره برا من دندونم کشید 

اصلااا ایمپلنت نکنیاااچون ممکنه بعدا نشه ارتودنسی کرد 

اول برو پیش دکتر ارتودنس متخصص ...میفرستت عکس بگیری هزینه عکسم من پارسال ۵۰۰ تومن دادم ...

بهد از رو‌عکس خودش تشخیص میده باید بکشه یا نه ...ولی حالا که کشیدی اصلاااااا فعلا ایمپلنت نکن چون نمیشه ارتودنسی کرد 

خوده مرحله سیم‌کشیدبن اینا اصلااادرد نداره اما چن روز اول که سیمها رو دندونته اره درد داره یه ذره چون سیمها شروع میکنن به اصلا ریشه دندون...نمیتونی حتی یه موز گاز بزنی 

همه چیو باید پوره کنی بخوری اش سوپ مایعات باید بخوری بعدش کم کم دردش میره و اصلا گاهی یادت میره  سیم رو دندونته 

بچه هامن ۴ماه ارتودنسی کردم ماه اول یدونه بند ارتودنسی روی دندون اسیابم گذاشتن مشکلی نبود تیز نبود بهش عادت کردم ولی دیروز که رفتم مطب یدونه بند دیگه روی دندون اخر فک پایینم گذاشتن خیلی تیزه از دیروز تا حالا حتی آب هم نمیتونم بخورم زبانم زخم کرده از موم ارتودنسی هم استفاده کردم فایده ای نداره نه آب میتونم بخورم نه غذا اب دهنمم نمیتونم قورت بدم کسی میدونه باید چیکارکنم؟☹☹☹