2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت😍♥️❤️‍🔥

320 بازدید | 15 پست

سلام خانوما 

دیروز توی ۱۶ هفتگی رفتم سونوی جنسیت😊

تو دلیم یه آقا پسر تپلی و خوشگله😘

واقعا همه چیم به پسر میخورد 

علائمم 

ویارم

وضع ظاهریم 

و تشخیص همه درست بود😍🧒♥️

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا حفظش کنه. دعا کن قسمت من هم بشه. دخترم داداش دوس داره

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

رژیم نگرفتم 

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

مبارکهههههههههه ♥️🥳🥳🥳

منم نمیدونم جنسیت نی نی توی دلم چیه یه پسر دارم خدا کنه دختر باشه آخه خیلی دختر دوست دارم 

بازم هرچی خدا بخواد

از گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست..

اصلا اصلا اصلا توی این چهار ماه وزن اضاف نکردم و ۵ کیلو هم کم کردم 

تهوع اصلا نداشتم و فقط صبحها دوسه باری میزد زیر دلم 

توی این چهار ماه اصلا بالا نیاوردم حتی یه بار

همه میگفتن وای چه خوشگل شدی چه بینیت کوچیک شده چه صورتت براق شده 

واقعا یکی ببینتم نمیفهمه باردارم 

ویارم به ترشی و شوری و فلفل بود 

اولا از شیرینی واقعا بدم میومد 

سه ماه به شدت بی اشتها بودم 

و اینکه از طرف شوهرم یعنی پدربزرگش عموهاش پسر عموش و کلا همشون پسر زا هستن یعنی همشون بچه هاشون پسره 

وعلائمی که بهتون میگه بچه دختر مثل بتای بالا .پررنگ بودن بی بی چک.ترشح سینه از سه ماه اول بارداری .تنبلی و خواب زیاد...اینا رو هم داشتم ولی ربطی به جنسیت نداشت 

اصلا اصلا اصلا توی این چهار ماه وزن اضاف نکردم و ۵ کیلو هم کم کردم  تهوع اصلا نداشتم و فقط صبح ...

من شنیدم پسر مادرو خوشگل میکنه

دختر خوشگلی مادرو میگیره

پس درسته تو شما صدق میکرد