چه حس بدیه اون ادم هایی که نزدیکت بودن باهات غریبه شن منظورم شوهرمه فکرشو نمیکردم به اینجا برسیم قضیه از این شروع شد که خواهرش بهم توهین کرد و اینم پشت اون در اومد گف دروغ میگی مامانشم دست رو قران گذاشت که دروغ میگم بعد روز مادر شد من از قصد نرفتم مادرشم زنگ زد برنداشتم چون دلم شکسته بود شوهرمم زنگ زد بهانه اوردم فلان جا هستم شوهرم از اون موقع پیام داد دیگه حق نداری برگردی خونه و بعدش از تمام شبکه های اجتماعی بلاکم میکرد و جواب اس ام اس هامو نمیداد هرچی زنگ میزدم مینداخت رو مشغول ،ی روز پدر شوهرم زنگ زد گف خانم من زنگ زده تو برنداشتی دخترم عجب کرده گفته حقته، تو کی هستی اصلا؟ بعدم گف عن سگ تو دهنت و قط کرد اینجام فرصت نشد جوابشو بدم اینم رفته به شوهرم گفته من باعث شدم باهام این رفتار بشه بعد شوهرم با من بدتر شد داشتم از حرص میسوختم بهش پیام دادم هرچی خانوادش بهم فحش داده بود رو به خانوادش گفتم و گفتم خواهرت غلط کرده بهم توهین کرده و اینا و بعد اون مدت این بهم خیانت کرد با یکی دیگه دوس شد زنه هم همش اونو علیه من پر کرد الان که بهش میگم برمیگرده میگه خیانت کردم چون به خانوادم فوش دادی خانوادم خط قرمز من هستن اون زنه هم از نبود تو استفاده کرد اومد به زندگیم
مامانش هم اینو یاد داد هم باباشو کلا میگه یا باید به حرف من گوش کنی و یا زندگیتو خراب میکنم خیلی قدرت داره خیلی تلاش کردم شوهرمو به سمت خودم بکشم نتونستم مامانش خیلی راحت میتونه کنترلش کنه هم پسرشو و هم شوهرشو
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
درست سخته ولی جای شکر داره ک یه اتفاق باعث شد دوروبریات خوب بشناسی متاسفانه ذات شوهرت بده ک تقی به ت ...
دقیقا بنظرم باید شوهرم کنترل میکرد این مسائل رو حتی من با حرف پدرش بازم میخواستم برگردم ولی این کلا جوابمو نمیداد ی ماه کلا جواب نداد بخاطر خانوادش بعدش از سوختنم به خانوادش فحش دادم میتونست بیاد دنبالم منو ببره ولی نیومد
عزیزم اینا بهونه ست شوهرت قشنگ کثیفی خودشو نشونت داده زودتر از این زندگی دل بکن
منم ی غلطی کردم ی دختر هس تو فامیلشون طلاق گرفته شوهرمم اینو فالو کرده فک کردم با اون تو رابطس رفتم به مادرشوهر سابق دختره گفتم اونم همه جا جار میزنه حرفمو
الان داغی ،یه مدت بگذره همه چی آروم شه مطمئنم فکرش داغونت میکنه آخرشم تصمیم درست رو میگیری
تصمیم درس چیه الان من وسط ماجرام خیلی میسوزم قشنگ همه تاثیر داشتن چه خواهرش چه مادرش چه پدرش همه تاثیر داشتن به عنوان ی ببیننده چی میبینی من از قصد روز مادر نرفتم چون حرفشونو پس گرفتن و بهم تهمت زدن که من به خواهرش تهمت میزنم
تصمیم درس چیه الان من وسط ماجرام خیلی میسوزم قشنگ همه تاثیر داشتن چه خواهرش چه مادرش چه پدرش همه تاث ...
من بودم کات میکردم و نمیبخشیدم،کار شوهرت اصلا قابل گذشت نیس و بی حرمتی پدرش غیرقابل باوره،اصلا میتونی دیگه تو این خانواده سرتو بالا کنی؟هدفت رو بزار روی خودت و پیشرفت خودت،ازین آدمها فاصله بگیر و از اون جهنم بیا بیرون