2821
2789
عنوان

تنظیم خواب

216 بازدید | 14 پست

دوستان چکار کنم خوابم درست تنظیم بشه؟خیلی اذیتم میکنه اصلاااا شبا نمی تونم بخوابم بعد توی طول روز خوابم میاد کلا از کارام عقب میفتم و تمرکز ندارم قرص ملاتونین هم شبا می خورم که تنظیم بشه خوابم ولی تاثیری نداشته🥲شما پیشنهادی ندارین؟؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نی نی سایت بزنی بیرون خوابت تنظیم میشه🤭🤣

نه گل اینجا که تازه عضو شدم کلا اینطوری نیست که معتادش باشم...در کل خیلی عذاب آوره شنبه میرم دکتر احتمالا😐🤒

نه گل اینجا که تازه عضو شدم کلا اینطوری نیست که معتادش باشم...در کل خیلی عذاب آوره شنبه میرم دکتر اح ...

حتی اگ صبح خوابیدی کلا ۲ ساعت بخواب بیدارشو تا اخرای شب تحمل کن و دیگ بخواب خوابت درست میشه

شب رو درهفته ای اول هرساعتی خوابیدی مهم نیست ولی خوابت اومد بیدار نمون بخواب منتها صبح ببین ساعت چند بیدار میشی صبح روز اول اگه مثلا ۱۲ بیدار شدی فرداش صبحش ساعت ۱۱:۳۰ بیدارشو چندروز اول شاید اکی نباشی ولی یکم بگذره عادت میکنی واینکه سعی کن شبا ساعت خواب دیرت دیگه ۲ شب باشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792