2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره این فرشته ها از دست ما انسانها آسایش ندارن کلا دنیا رو به لجن کشوندیم جالبم اینکه کسایی ک سگم میگیرن بعد ی مدت ولشوت میکنن نمیدونن این فرشته ها احساس دارن رسیدگی دارن توف ب شرف هرکسی که اینارو اذیت میکنه💔

چرااینجورشده

بخاظر توله کشی

نباید سگ و گربه خرید باید به سرپرستی گرفت چون پشت صحنه ی توله های خوشگل و کوچولو چیزی به جز صحنه های دردناک غیرانسانی و غیر اخلاقی نیست

بیچاره این فرشته ها از دست ما انسانها آسایش ندارن کلا دنیا رو به لجن کشوندیم جالبم اینکه کسایی ک سگم ...

اسممون‌رو هم گذاشتیم اشرف مخلوقات😏

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیچاره این فرشته ها از دست ما انسانها آسایش ندارن کلا دنیا رو به لجن کشوندیم جالبم اینکه کسایی ک سگم ...

اره خب ولی بیشتر وقتی نمیدونی هست که ممکنه ناخواسته تو این تجارت کثیف سهیم بشی

واقعا نگه داشتن حیوون یه وظیفه سخته مثل بچه❤️

یک عدد چپی 

برای خرگوش لوپ هم همینه؟ 

متاسفانه برای هر حیوونی که متقاضی های تقریبا زیادی داره اوضاع همینه اما بیشتر سگ و گربه ولی خرگوش رو بهتره اگر کسی نمیخواد واگذار کنه از دیوار بگیری اونایی که دیگه شرایط نگهداری خرگوش شون رو ندارن....

بخاظر توله کشی  نباید سگ و گربه خرید باید به سرپرستی گرفت چون پشت صحنه ی توله های خوشگل و کوچو ...

متاسفانه فکر میکنیم کار خوبی می‌کنیم و اسممون حیوان دوسته ،اعتراض کنی بهت انگ  حیوان آزار می‌زنن 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
متاسفانه فکر میکنیم کار خوبی می‌کنیم و اسممون حیوان دوسته ،اعتراض کنی بهت انگ  حیوان آزار می‌زن ...

دقیقا خیلی از حامی ها هم که این همه ادعا دارن خودشون یه سگ پامر و غیره دست شونه میخوان مردم هم راهنمایی کنن