2777
2789
عنوان

زردی نوزاد هشت روزه. ...لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 36 پست

خودت خنکی زیاد بخور ولی توروخدا به بچه چیزی نده

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

ببین قطره بیلی ناستراب رواتیشه

پسرمنم یکم زردبوددکترداده بوددوروزبعدسفید سفیدشد

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش زیاد شیر بده هرچی بیشتر دفع کنه زردیش کمتر میشه لباس زیاد نپوش براش درنهایت قطره بیلی ناصر اگه ...

بیلی ناستر

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
دیروز بردم دوازده ونیم بود

قطره بیلی ناستر هم برای زردیه عالیه. دخترمن تا ۳۵ روزگی زردی داشت🤦🏻‍♀️آخرشم بردم حجامت،یه قطره خون از پشت لاله گوشت گرفت... و ۴۸ ساعت بعد زردی صفرشد و راحت شدم...

لعنتی تموم نمیشد

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
اول چند بود زردیش

سه روزگی ۱۲

دو روز بعد رفت ۱۴

گذاشتیم زیر دستگاه اومد رو ۴

بعد دوباره تا ۲۰ روزگی برگشت رو ۱۲

ببین قطره بیلی ناستراب رواتیشه

من که هرچی از این قطره بهش دادم فایده نداشت

دو روز گذاشتمش زیر دستگاه تا رنگش برگشت

با اجازه استارتر

خانما منم به راهنمایی تون نیاز دارم

دخترم سه ماهشه از صبح ابریزش بینی داره

فردا هم جمعه ست متخصص نمیتونم ببرم اورژانسم که به درد نمیخوره

راهی نیست این یکی دو روزو یه چیزی بهش بدم که بدتر نشه ؟

مامانا چیکار کنیم ک نوزاد زردی نداشته باشه؟ 

من ماه اخرکاهو وکاسنی زیاد خوردم الحمدالله بچم نه زردی داشت نه گرمی، ولی کولیک داره زیاد گریه میکنه 

لطفالایک نکنید،ممنون
یا ابولفظل یعنی امکان داره بازم زیاد شه

اره تا ۴۰ روزگی زرد بود

بردم دکتر گفت اون تایم خطرناکو رد کرده الان زردی ش مهم نیست

خودش خوب شد

نه من میترسم از این جور کارها

کلینیک طب سنتی من بردم،دکتر بسیار معروفی بود....

من نگفتم شما ببری،من تجربه خودمو گفتم.. راه آخر بود برای من...

من خیلی درگیرش بودم. فشار روحی ،روانی بدی روم بود.

درکل مواظب جوجو باش، زردی بالا بره رو مغر تاثیر میزاره.

حتما تندتند چک کن. 

شیرخشک بده،

قطره بیلی ناستر بده

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾