2789
عنوان

دوست دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 23 پست
شاید حست اشتباهه 

ن این طور هم نیس یبار رفتیم خونه پسرعمو شوهرم دختره. هم اونجا بود  داشتیم راجب ازدواج مجدد حرف میزدیم يکی از فامیلای دختر گفت واسه شوهرت زن پولدار بگیر  منم گفتم آره پیدا بشه براش میگیرم. شوهرم ب خاطر اینک عشق اولش بهش بهش برنخوره روسرم داد کشید و بهم اخم کرد گفت حق نداری چیزایی بگی ک اون ناراحت شه

اماوقتی  هرجایی دوتاییمون میریم  جلوی جمع تو ذوقم میکوبه میگ  تو برو خونه بابات دوباره میخام زن بگیرم 

بینمون فرق میذاره اگ اون ناراحت شه  براشش مهمه ولی من ناراحت شم ی ذره براش مهم نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترس اگه اونو بیشتر دوس داشت اونو میگرفت نه تورو 

اخه دختره رو بهش ندادن  دختره هم رفت با دوست پسرش شوهر کرد چند ماه بعدش هم شوهرم ب خاطر اینکه اونو فراموش کنه منو گرفت ولی راجب این قضیه هیچی بم نگفت تا عقد کردیم اون موقع دیگ ازش زده شدم

اخه دختره رو بهش ندادن  دختره هم رفت با دوست پسرش شوهر کرد چند ماه بعدش هم شوهرم ب خاطر اینکه ا ...

عزیز دلم زیاد حساس نشو و مطمئن باش شوهرت تورو بیشتر از اون دوس داره تو زنشی و صد در صد عواطف و احساسات و اتفاقات بینتون بیشتر از اون خانم با شوهرتونه خودتو دست کم نگیر

مَـگه‌ماچِقَدر‌مُبهم‌بودیم‌ڪ‌ِڪسۍنَفهمیدمارو؟!
عزیز دلم زیاد حساس نشو و مطمئن باش شوهرت تورو بیشتر از اون دوس داره تو زنشی و صد در صد عواطف و احساس ...

میدونی چیه ؟ مطمئنم اونو بیشتر میخاد  چون وقتی حامله بودم میگفت اسمشو میذارم نگین اسم دوست دختر قبلیشه 

منم ناراحت شششدم هیچی نگفتم الان هم ک بچمون ۹ ماهشه  بازم خونه پدر اون دختره میره هر هفته اون جاس ولی واسه من وقت نمیذاره بخاطر این میگم اونو فراموش نمیکنه

میدونی چیه ؟ مطمئنم اونو بیشتر میخاد  چون وقتی حامله بودم میگفت اسمشو میذارم نگین اسم دوست دختر ...

نمیتونی کاری کنی با اونا ارتباط نداشته باشه؟

مَـگه‌ماچِقَدر‌مُبهم‌بودیم‌ڪ‌ِڪسۍنَفهمیدمارو؟!