2777
2789
عنوان

جراحی کیست مویی

12382 بازدید | 14 پست

سلام دوستان❤️

من میخوام تجربه ی خودم و از عمل کیست مویی در اختیارتون قرار بدم اول بگم ک الان روز ۶امی هست ک جراحی و انجام دادم و میخوام کااااملا صادقانه و جزئی باهاتون صحبت کنم 

چون من خودم ۵سال درگیرش بودم و میفهمم چه فکر بزرگیه و چقدررر حال ادم گرفته است هی ممکن عود کنه فکر عمل مراقبت های بعدش و....

پس با من همراه باشید...

(یه تایپیک قبلی من ایجاد کردم چون وارد نبودم تو قسمت متن تیتر زدم😅الان نمیدونم چجوری باید حذف کنم)

شروع ماجرا از ۵سال قبله ...

زمانی ک من کنکور داشتم و درس میخوندم یه روز دیدم ن میتونم بشینم ن میتونم راه برم ب حدی بود ک دوقدم هم نمیتونستم برم کلی دکتر رفتم از پزشک عمومی بیمارستان گرفته تاااا فوق تخصص ارتوپد (ک برام یه امپول نوشت ک گفت باید تو نخاع تزریق بشه😰)هیچ کس نتونست تشخیص بده تا چند روز بعد قشنگ خودش و نشون داد(قرمز شد و متورم ناحیه دنبالچه) 

اول خیییلی ترسیدم بعد ک متوجه شدیم کیست مویی اومدیم و از داروهای خانگی استفاده کردیم مثه برنجاس زردچوپه و خمیر با مغز حروم روزی چند بار رو ناحیه قرار میدادیم یه روز ک رفتم حمام یکم ک فشارش دادم تموم چرک و عفونت خارج شد(مردمممم یعنییی) فرداش یه دکتر عمومی رفتم گفت مو خارج شده و نمیخواد عمل کنی(حرفش درست نبود ولی خیریت داشت نرفتیم پیش جراح) روزی چند بار با سرم شستشو شست و شو انجام می‌دادیم ولی کمر درد و داشتم چند بار بعدشم دچار شدم ک دوباره کباب پیازی و روغن سیاه گذاشتیم و راه باز کرد و اومد بیرون 😰و من همچنان از جراااح وحشت داشتم التماس داروخونه میکردم دارو بهم بده خوب شم ولی عملللل نشم 😢😢😢😢

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همههه راه رو‌من امتحان کردم هر وقت تو اینترنت سرچ میزدم میدیدم عمل با لیزر و تیتر میزنه ارزو این عمل و داشتم(من شهرستانم و امکانش و نداشتم و بعد ک از دکترم پرسیدم گفت عمل خوبی نیست ) از عمل باز وحشت داشتم چون کارم نشستن طولانی مدت داره خیلی اذیت میشدم 

تا چند روز پیش دل و زدم ب دریا و یه نوبت گرفتم پیش جراح 

داشتم میمردمممم همش نوشته های ادم هایی ک گفته بودن عملش سخته درد اور تو ذهنم بودو....

نوبتم ک شد رفتم داخل و معاینه انجام شددکتر گفت چون با پای خودت اومدی و اورژانسی نیسی عملت بسته است و بخیه داره بی حسی هم نخاعی حالا منننن خانم دکترررر تو اینترنت خوندم عمل بسته بدههه بی حسی نخاعی اینطوریییی ...خلاصه انقدر اروم و دقیق برام توضیح داد ک کامل قانع شدممم ک نوشته های اینترنت فقط برای ی عده محدودی جوابگو هستن و یه ادم کاربلد قرار اینکار و انجام بده و بهتر ب علمش من ایمان داشته باشم 

(قسمت بعد اتاق عمل و براتون تعریف میکنم)

بریم برا ادامه❤️

رفتار پرستارها و پرسنل اتاق عمل کلییی از استرستون کم‌میکنه 😘

استرس ژیاد من بی حسی نخاعی بود بعد از هممهه میپرسیدم درد داره؟؟؟؟ بچه ها باور کنید دردش از درد سرم تو دستتون کمتره☺️بعد از اتاق عمل تا ساعت دوازده شب پام حس نداشت و واقعا هم دردی حس نکردم بماند ک هر ۶ساعتی یه بار هم مسکن تزریق میکردن 

طبق دستور پزشک چهار روز بعدش رفتم پانسمان و باز کردم (یه دو تا بخیه هم بود ک دردی حس نکردم)

و الان هم منتظرممم سریع ۲۷برسه و کل بخیه رو بکشممم ...صادقانه بخوام بگم درد داره بیشتر ۵دقیقه نمیتونم سر پا وایسم یا راه برم ممکن بعد از دستشویی درد حس کنم امااا خییییلی کمتر از زمانیه ک عفونت میکرد یا کمر درد داشتممم...توصیه من اینه ک اول با داروی خونگی عفونت و بیرون بکشید حتمااا شیو‌کنید و لیزر بزید بعد ک اورژانسی نبود عمل کنید و اصلااا نترسید ک بد دردیه و راحت کنید خودتونو

اسم دکترت رو میگی ؟ 

من خیلی میترسم از نقاهت و درد بعدش و بی حسی نخاعیش

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

دختر من ۱۴ سالش بود که کیست مویی درآورده بود که فکر عملش منو خیلی اذیت میکرد که خداروشکر توسط دوستان با یه دکتر طب سنتی  بنام آقای دکتر  کاظمی آشنا شدیم که واقعا همه جوره کارش درست بود و حدودا تو‌ی چند دوره دخترمو درمان کرد که دیگه الآنم هیچ مشکلی نداره  شمارشو براتون میگذارم

09367461816