2821
2789

چ مشکلی

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رزروایرانخودروبرنده شدم ن پیام اومده  ن تماس ازوقتش گذشته

نه دیگه...

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂
دوباره میتونم ثبت نام کنم

تا سه ساا نه 

آخه مااصلا ن پیامی اومده ن زنگی خداازشون نگذره 

ایم بی وجدانا کی کارسون قانون داره اخه.... جزوه قراردادشونوه تکیمل وجه نکنی تا سه سال محرومی... زنگ بزن ایرانخودرو بپرس ببین میشه ثابت کرد پیامک نیومده باشه... یا برو نمایندگی 

ایم بی وجدانا کی کارسون قانون داره اخه.... جزوه قراردادشونوه تکیمل وجه نکنی تا سه سال محرومی... زنگ ...

زنگ زدم پشتیبانی گفت بروزرسانیش میکنیم دوباره ثبت نام کنیدفعلا ک خبری نیست

زندگیم بچه هام♥️