2777
2789
نه آزمایشهای روماتیسم و چک تیرویید و خون چندبار دادم دفع پروتیین نداشتم

خب بگو ادرارت هر دفه ک دسشویی میری چقده و روزی چند بار دسشویی میری

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
تکرردارم  ادرارم اغلب خیلی کمتر از قبله

داروهات اینه. : نفروویت روزی یکی. کپسول امگا3 بدون جیوه روزی یکی.  و قرص ب یک سیصد ک برای مثانه ی عصبیه.   من داغون بودم با اینا خوب شدم.  دقت کنی همش ویتامینه.. هی این دکتر اون دکتر نرو. عوضیا کلی آزمایش دادم رماتیسم و کلیه و مغز و...  همه سالم بود. نمیتونستن منو خوب کنن. اینا دکتر نیستن که. آدمکش هستن. هردفه تا جواب آزمایش میومد کلی استرس میگرفتم بدتر میشدم.  با این داروها کامل خوب شدم. یه دوره سه ماهه بخور ببین چی میشی. خدانگهذار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروهات اینه. : نفروویت روزی یکی. کپسول امگا3 بدون جیوه روزی یکی.  و قرص ب یک سیصد ک برای مثانه ...

ممنون عزیزم

حتما استفاده میکنم

توصیه های بچه های نی نی سایت از دکترا بهتره

بلایی سرم آوردن که چند هفته پیش فقط با فشار دستم ادرار ازم خارج میشد چون فقط وزیکر و قرص اعصاب بستن بهم

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 
ممنون عزیزم حتما استفاده میکنم توصیه های بچه های نی نی سایت از دکترا بهتره بلایی سرم آوردن که چند ...

آره بخدا. ایشالا خوب میشی. نگران نباش. من خوبه خوب شدم

الان ادرارت خوب میاد؟ 

نه کند میاد

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
نه کند میاد

اگه کند میاد قطره سنکل رو امتحان کن. خیلی عالیه.  نگاه نکن برا چیه.  من خوردم عالی بود. ادرارت خوب میشه. طریقه مصرفشم روش نوشته

داروهات اینه. : نفروویت روزی یکی. کپسول امگا3 بدون جیوه روزی یکی.  و قرص ب یک سیصد ک برای مثانه ...

سلام 

من تو روز زیاد دستشویی ندارم .مثلا هر ۳ ساعت یکبار .اما شب همش فکر میکنم دستشویی دارم .وقتی میرم حجم ادرار خیلی کمه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام  من تو روز زیاد دستشویی ندارم .مثلا هر ۳ ساعت یکبار .اما شب همش فکر میکنم دستشویی دارم .و ...

تو باید به چی بخوری ادرارت باز بشه. مثانت شستشو بدی. فنازومکس 100 هر شش ساعت بخور. ادرارت نارنجی میشه بخاطر دارو هست. این قرص رو تا دوروز میخورن فقط.  خیلی عالیه. مثانت باز میشه کلا شستشو میشه 

خواهش میکنم . تروخدا بگین دقیقا چی کار کردین . من کنکوری هستم و دیگه از همه چی نفرت دارم . زندگیم حر ...

خیلی کارا کردم آخه اعم از طب سنتی و جدید

ویتامین b1  میخورم

آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین ۵۰۰ به مدت ۱۰ روز

دوکسپین شبی یک عدد (آرامبخش)

کپسول امگا۳ بدون جیوه 

۴ دوز داروی سیستیت تزریق کردن داخل مثانه ام

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 
خیلی کارا کردم آخه اعم از طب سنتی و جدید ویتامین b1  میخورم آنتی بیوتیک سیپروفلوکساسین ۵۰۰ به ...

اها خیلی ممنونم 

به نظر شما کدومش موثر تر بوده ؟؟

قرص های ضد افسردگی و آرامبخش تاثیری داره ؟؟

چون استرس و فشار روانی  عامل اصلی ایجاد این بیماری در من هست . 

طب سنتی هم مثلا وقتی روغن گزنه میزنم زیر شکمم دیگه این احساس تکرر ادرار به طور کامل برای ۴ . ۵ ساعت از بین میره . کاش میدونستم چه ترکیباتی هست توش