2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید کمک

152 بازدید | 5 پست

سلام من ازدواج کردم و به مشکل خوردیم یه مدت طولانی هست که اومدم خونه بابام و تازه فهمیدم وسواس و دو قطبی دارم پیش دکتر رفتم گفت و الان موندم چجوری به همسرم بگم چون قبل این که بیام خونه بابام اصن نمیدونستم این وسواس اینارو دارم و همسرم همش بهم میگفت تو مریضی باید بری دکتر موقع دعوا میگفت و الان موندم اگه با هم خوب شدیم چجوری بهش بگم چون همین الانش میگه مهرتو ببخش بریم سر زندگی چیکار کنم ترو خدا درکم کنید 

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

سلام عزیزم .همکار من دو قطبیه .کارمون مدام با همه .خیلی سختی میکشم واقعا سخته . امیدوارم زودتر خوب بشید . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول تا آخر باید بهش بگی نمیتونی که ازش پنهان کنی  اون اگه واقعا عاشقت باشه و بخواد زندگی ...

نمیدونم واکنشش چیه نمیدونم حتی چطور بهش بگم بعدا هی بکوبه تو سرم که تو مریضی

سلام عزیزم .همکار من دو قطبیه .کارمون مدام با همه .خیلی سختی میکشم واقعا سخته . امیدوارم زودتر خوب ب ...

اون چه رفتارایی از خودش نشون میده

اون چه رفتارایی از خودش نشون میده

یهو اخلاقش عوض میشه یک روز مهربونه یک روز انگار دشمن خونی اش هستم . یک روز با منه یک رو علیه من . همش بهم شک داره فک میکنه دارم زیرآبشو میزنم . اون آقاس. حتی میفهپم شک داره ک من با مدیرا رابطه دارم .درحالیکه من اصلا اهل این چیزا نیستم . خیلی عجیبه .بعدا فهمیدم خواهرش دو قطبیه اونم تو شرکته .

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...