2789
عنوان

گذشته ادمها

124 بازدید | 12 پست

چقدر تاثیر داره توی رابطه

مثلا اینکه قبلا با چه کسی دوست یا رل بوده یا با کیا ارتباط میگرفته الان به من گذشته اون ربطی داره یا نه؟

وقتی خدا رنگ واقعی بعضیا رو بهت نشون داد سعی نکن دوباره رنگ آمیزیشون کنی!

نه صدرصد نه. من کلی رل داشتم شوهرمم همینطور ب روی هم نمیاربم اصلا

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

هر کسی یه گذشته ای داره و به هیچکسی ربطی نداره میخای رابطه ی بی دردسری داشته باشی گذشته رو وسط نکش خوب نیس

همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی:   ) 😌🤞🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه صدرصد نه. من کلی رل داشتم شوهرمم همینطور ب روی هم نمیاربم اصلا

اونی که قراره نامزدم بشه صادقانه بهم رابطه داشتم و هیچکدوم برای ازدواج نبوده ولی من زورم گرفته😂😂

اونی که قراره نامزدم بشه صادقانه بهم رابطه داشتم و هیچکدوم برای ازدواج نبوده ولی من زورم گرفته😂😂

هیچ پسری رو پیدا نمیکنی که قبلا با کسی نبوده باشه بیخیال شو

همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی:   ) 😌🤞🏻

ن بابا شوهر منم با صدنفر خوابیده مهم اینه ک یک ایدز نداشته باشه😬😬دوم این ک بعد تو با کسی نباشه 

آناناس سابقم..اسمم هستیه، ی نی نی دو ساله دارم، تو اکثر زمینه ها تجربه دارم،چیزی نیاز داشتین صدام کنین🤩.ایدی تلگرامم @fal_varagh4478 

این قضیه نسبی هست .میدونی یهو یه ادم روند زندگی گذشتش تکرار میکنه .یه نفرم میبینی نه با ازدواج سبک و سیاق زندگیش با مجردی متفاوت میکنه.ولی خب تو فرهنگ ما پسراهرچقدم روشن فکر باشن اخرش تربیت شده همینجا هستن دختر نباید از گدشتش بگه.مگر عقد دایم یا نامزادی 🤭این تبعیضه بین دختر و پسر تو این قضبه همچنان هست.شاید دید  متفاوت.به پسری که اهل دوستیه با دختر اهل دوستی تو فرهنگ ما همچنان پابرجاست.چه خوشمان بیاد چه نیاد

ن بابا شوهر منم با صدنفر خوابیده مهم اینه ک یک ایدز نداشته باشه😬😬دوم این ک بعد تو با کسی نباشه&nbs ...

اوهووووو تا این حد😑بله درسته ولی من خیلی سختمه چون خودم‌مثل اون نیستم😂

این قضیه نسبی هست .میدونی یهو یه ادم روند زندگی گذشتش تکرار میکنه .یه نفرم میبینی نه با ازدواج سبک و ...

درست میگی از همین اذیت میشم دقیقا پسرایی که صدجور رابطه داشتن میان دست میزارن روی دخترایی که هیچکاری نکردن پس تکلیف اون دخترایی که باهاشون بازی شده چیه؟! آه اوناهم میافته تو زندگی ادم

بخوای دنبال ادم پاکیم باشی باید تا هشتاسالگی مجرد بمونی 

میمونی چیکار کنی💔

هیچ پسری رو پیدا نمیکنی که قبلا با کسی نبوده باشه بیخیال شو

باید برم از این پسرتوخونه های مامانی پیدا کنم 😂😂😂😂😂😂😂

درست میگی از همین اذیت میشم دقیقا پسرایی که صدجور رابطه داشتن میان دست میزارن روی دخترایی که هیچکاری ...

مال من بر عکسه.خخخ من خودم اذیت پسرا کردم خیلی .نه اینکه اهل رابطه جنسی باشم سرکاریشون میزاشتم 🤭شایدم دلشون شکستم نمدونم بهر حال با پسر زیاد بودم واسم مهم نبود شریکم اهل دختر باشه 🤣ولی این بنده خدا اصل اهل دختر نبوده.ولی خب معایب خودشو داره.🤭دخترا رو درست نمیشناسه رفتار باهاشون البته یادش دادم بهتر شده...کلا موصوع پیچیده هست نمیشه بگی دختر بازا ناپاکن نه میشه بگی اهل دختر بودن نشانه پاکیه چه بسا بعد ها تلافی کنن خخخ.

مال من بر عکسه.خخخ من خودم اذیت پسرا کردم خیلی .نه اینکه اهل رابطه جنسی باشم سرکاریشون ...

به به😂😂

امشب باهاش قهر کردم😭😭😂😂😂گفتم دیگه باهام حرف نزن و کلی بد اخلاقی

باید یه کاری کنم حساب کار دستش بیاد

به به😂😂 امشب باهاش قهر کردم😭😭😂😂😂گفتم دیگه باهام حرف نزن و کلی بد اخلاقی باید یه کاری کنم حس ...

خخخخخ دیگه باید از یه چیا گدشت همه همه چی باهم ندارن 🤭بقول بقبه ایدزی نباشه کفایت میکنه🤣🤣