2777
2789

اره من ک دیگه نگاش نمیکنم😑

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من نمیفهمم اون ماشین پلیس پشت سرشون بادمجون بود؟ ندید موتور سوار مشکوکه؟ ندید داره اسلحه میکشه؟

یا اصلا صدرا چرا ماشین رو نگرفت رو موتور سوار؟؟؟؟

از مشکلات اصلی ما ، قانع کردن ابله هاست ...!

من نمیفهمم اون ماشین پلیس پشت سرشون بادمجون بود؟ ندید موتور سوار مشکوکه؟ ندید داره اسلحه میکشه؟ یا ...

دقیقاااا سوالای من و شوهرم

صدرا چرا نزد تو موتور ک بیفته 

پلیس کجا بود اصلا

اره من ک دیگه نگاش نمیکنم😑

اتفاقا تو خونه ی ما هم همه با هم گفتیم دیگه نگاه نمیکنیم 

میتونست داستان خیلی قشنگ تر بشه مثلا از این به بعد دنبال اون آدم ربا میگشتن ، یه کسی میشد که انتظارشو نداشتیم و.....اینطوری هیجان میدادن نه که هی ساحلو بکشن اعصابمون خراب شه

احتمالا خواب باشه 

نه؟ آخه تخیلی مرد ساحل می‌تونست داد بزنه

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
با روح وروان مردم بازی میکنن

اره بخدا 

میدونی از اول ماجرا استرس و اعصاب خرد کنی داشت باید پایانش خوش میبود 

این چه وضعیه والا رو روحیه ی مخاطب هم تاثیر میزاره