2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

140 بازدید | 22 پست

توی هدایت تحصیلی اومد انسانی تجربی ریاضی 

تجربی که پزشکی و پرستاری دوست داشتم اما امروز رفتم دکتر طاقت دیدن مرضی دیگرانو ندارم نکه نازک نارنجی باشم نه اما احساس میکنم موج منفی داره علاوه بر اون نمیتونم شب بیدار بمونم 

انسانی هم الان در حال حاضر زیاد حفظیاتم خوب نیست تاریخم دوست ندارم آما وکالت دوست دارم مامانمم دوست داره معلم بشم 

برای ریاضی هم زیر شاخه هاش برام جذاب بودن اما میترسم توی دبیرستان سر درساش بمونم ریاضیم خوبه بد نیست اما برای یاد گیری نیاز به تمرین دارم 

ممنون میشم راهنماییم کنید 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عملا هیچکدوم دوست نداشتی هنرستان چطور

چرا ریاضی و انسانی دوست دارم هنرستان علاقه ندارم

معلمی  از کنکور انسانی، تجربی ، ریاضی ، کار و دانش یا بعد ها ازمون استخدامی از طریق رشته های د ...

من خودم معلمی دوست ندارم مامانم می خاد معلم بشم

تجربی : منم مثل تو بودم تحمل خون دیدم ندارم اصلا ریاضی چشم سخته

انسانی : الان دارم میخونم حفظیات خیلی داره حتی تو ریاضیش تاریخش سخته حجمش هم زیاده در کل حفظیاته کلا. 

ریاضی : هم که معلومه دیگه کلا ریاضی و فرمولیناست 

الان خیلی از ماها پشیمونیم میگیم کاشکی هنرستان می‌رفتیم طراحی ، برنامه نویسی ، خیاطی و....

تونستی با مشاور تحصیلی حرف بزن 

ببین بشین فکر کن درآینده دوست داری کحا کار کنی بیمارستان اداره شرکت؟ بعد باتوجه به این انتخاب رشته ...

بیمارستان که موج منفی دارم

از کار کردن توی اداره هم بدم میاد اینکه هر روز یه کار تکراری بکنم هیجان میخام

تجربی : منم مثل تو بودم تحمل خون دیدم ندارم اصلا ریاضی چشم سخته انسانی : الان دارم میخونم حفظیات خی ...

اتفاقا رفتم مشاور اصرار داره برم تجربی اما خیلی سنگینه و اینکه خیلی هزینه داره 

من دوران ابتدایی حفظیاتم بیست بود اومدم راهنمایی مفهومی می خونم 

اتفاقا رفتم مشاور اصرار داره برم تجربی اما خیلی سنگینه و اینکه خیلی هزینه داره  من دوران ابتدا ...

اگه میتونی انسانی برو پس زیر شاخه هم زیاد داره من خودم یازدهم انسانی ام برای دبیری می‌خوام بخونم 

اگه میتونی انسانی برو پس زیر شاخه هم زیاد داره من خودم یازدهم انسانی ام برای دبیری می‌خوام بخونم&nbs ...

وکالت خیلی دوست دارم که  اشباع شده 

اما حفظیاتم خوب نیست الان از تاریخ و عربی و فلسفه بدم میاد 

بازم فکر کن کل کارهای هر رشته رو بخون و ریاضی سخت تر از تجربی نیست چون درسته یه کم ریاضی و فیزیک بیشتره ولی عملا فرقی نداره چون اگه تجربی بخوان سوال جوری بدن میتونن یه ۲ تا مبحث بیشتر ریاضی رو براشون بدن یه چند تا هندسه و اینا بیشتر دارن فیزیک هم کلا یه ترمودینامیک یعنی بقیه یکی و که زیست و زمین هم تازه تجربی زیادی داره ترکیب زیست اندازه ۱۰ تا درسه پس بین این ۲ رشته به درساش فکر نکن به شغل هاش فکر کن و زیست دوست داشتن انسانی هم علاقه هست فقط