2777
2789
عنوان

خیانت

338 بازدید | 7 پست

دحترا اگر شوهرتون با دوس دختر قبلیش که دوس دخترشم هم محلیتون بود خودشون نخواسته بودن باهم باشن دختره اردواج کرده بود بعد یکسال از ازدواجش باشما ازدواج میکرد  بعد هشت ماه  عروسی بیاد مرده با دختره بره خونه دختره مردارو چهار بار یاهم رابطه داشته باشن توانیستام چت هاشو بیینید چیکارمیکنید فکرکنید این دخنر ژندگیشم دوس داره مردهم بزاش چیزی کم نزاشته حالا هم میگ اشتباه کردم جبران میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق ری*دم تو جبرانی ک میخواد بکنه

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

ینی شوهره رفته با دوس دختر سابقش ک متاهلم هست رابطه برقرار کرده اونم جنسی

اگه اینطور باشه نمیبخشم جدا میشم مهریهمم میگیرم کونشونم پاره میکنم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز