2777
2789
عنوان

خداویکی چجوری چند تا فیلم سریال همزمان میبینید😑

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 22 پست
کدوم سریالو میبینی 

جزیره 

کره ای هست 

فردا قسمت ۱۱ و ۱۲ میاد کلا ۱۶ قسمته

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
من الان دوتا سریال میبینم خخخ ولی بیشتر از دوتا کشش ندارم

منم نهایت دو تا بیشتر از دو تا دوست ندارم چون اون لذت و نداره

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جزیره  کره ای هست  فردا قسمت ۱۱ و ۱۲ میاد کلا ۱۶ قسمته

زیرنویس میبینی؟؟

نمیدونم چرا نمیتونم کره ای ببینم همش شخصیت هاشو قاطی میکنم😅

میشه یه صلوات برام بفرستی ک کارامون روبراه بشه🙏ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده❤️
زیرنویس میبینی؟؟  نمیدونم چرا نمیتونم کره ای ببینم همش شخصیت هاشو قاطی میکنم😅

اره چون دوبله ک همش سانسوره البته این فیلمم زیاد عاشقانه نیست بیشتر حالت ماوراء و فانتزی  داره

زیرنویس میبینی؟؟  نمیدونم چرا نمیتونم کره ای ببینم همش شخصیت هاشو قاطی میکنم😅

ولی من بیشتر فیلمایی ک میبینم کره ای هست از فیلماشون خوشم میاد درسته قسمتاشون کمه ولی کامل و جالبه