barana_kurdish_girl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1510 عنوان کار دانشجویی 82 بازدید | 14 پست سلام من دانشجوام میخوام همزمان با درس خوندم کار کنم دوست ندارم دیگه از خانوادم پول بگیرم حس خیلی بدی دارمچه کاری میتونم انجام بدم؟ لطفا پیشنهاد بدید «باز میشه این در، صبح میشه این شب، صبر داشته باش...» 1401/12/19 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baby_15 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 798 ادمین پیج 🚶منم دوست دارم خودم پول درارم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️
barana_kurdish_girl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1510 ادمین پیج 🚶منم دوست دارم خودم پول درارم از کجا باید پیدا کنم و اینکه چه کارایی باید بلد باشم؟ «باز میشه این در، صبح میشه این شب، صبر داشته باش...»
mahlinjjnbgvxdgy عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 186 دقیقاا منم همین حسو دارم ولی هیچ کاره خوبی پیدا نمیکنم دارم کلاس خیاطی میرم اگه بشه خیاطی شروع کنم البته در کنار دانشگاه یه خورده سخته
barana_kurdish_girl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1510 دقیقاا منم همین حسو دارم ولی هیچ کاره خوبی پیدا نمیکنم دارم کلاس خیاطی میرم اگه بشه خیاطی شرو ... دوس دارم کاری هم باشه که ادامه اش بدم نه که چند وقت برم و تهش هیچی «باز میشه این در، صبح میشه این شب، صبر داشته باش...»
baby_15 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 798 از کجا باید پیدا کنم و اینکه چه کارایی باید بلد باشم؟ اینستا برو این آنلاین شاپا که خیلی فالور دارن مثلا مشتریاشون رو را بنداز مشاوره بده رسیدای خریدو چک کنم و... اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️
baby_15 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 798 اینستا برو این آنلاین شاپا که خیلی فالور دارن مثلا مشتریاشون رو را بنداز مشاوره بده رسیدای خریدو چک ... ولی وقتت رو میگیره یه تایمی بزار که به دَرست اینستا و این کار ضربه نزنه حقوقشم فک کنم ۵۰۰یا ۱ تومن اینا اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️
barana_kurdish_girl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1510 اینستا برو این آنلاین شاپا که خیلی فالور دارن مثلا مشتریاشون رو را بنداز مشاوره بده رسیدای خریدو چک ... باید بهشون پیام بدم که ادمین میشم؟ جایی نیست که اونا درخواست ادمین بدن؟ آخه اکثرا الان ادمین دارن «باز میشه این در، صبح میشه این شب، صبر داشته باش...»
baby_15 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 798 باید بهشون پیام بدم که ادمین میشم؟ جایی نیست که اونا درخواست ادمین بدن؟ آخه اکثرا الان ادمین دارن دیوار میتونی آگهی بزاری ولی شمارت رو مخفی کن و به یه خانم جواب بده_چنتا پیجم پیام بده اینستا انشالا که پیدا بشه برات اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️
mahlinjjnbgvxdgy عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 186 دوس دارم کاری هم باشه که ادامه اش بدم نه که چند وقت برم و تهش هیچی دقیقا
barana_kurdish_girl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1510 دیوار میتونی آگهی بزاری ولی شمارت رو مخفی کن و به یه خانم جواب بده_چنتا پیجم پیام بده اینستا انشالا ... باشه عزیزم مرسی💗 «باز میشه این در، صبح میشه این شب، صبر داشته باش...»
baby_15 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 798 یه سوال مامان و بابات شغلشون چیه؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️
barana_kurdish_girl مدیر استارتر عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 1510 یه سوال مامان و بابات شغلشون چیه؟ شغل آزاد دارن «باز میشه این در، صبح میشه این شب، صبر داشته باش...»
baby_15 عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 798 باشه عزیزم مرسی💗 خواهش میکنم♥️ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️