2789
عنوان

ناخن کاری یا........

504 بازدید | 39 پست

بچه ها من کلا دوست ندارم برای مردم کار کنم میخوام دستم تو جیب خودم باشه به نظرتون اگه برم ناخن کاری خوبه؟؟؟ بعد از چیزی که درمیارم بقیه حرفه های آرایشگری رو هم یاد بگیرم... من فقط از یه چیز میترسم انقددد بهم میگن ناخن کاری زیاد شده نرو وفلان که میترسم کلا... ولی از طرفی میگم منم میتونم مشتری های خودمو داشته باشم.... چیکار کنم به نظرتون؟؟؟ 😞💔

........

اگه دست برا کار کردن دور و برت زیاد داری برو... هر چی بیشتر مدل داشته باشی دستت زودتر راه میافته

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب بازم واسه مردم کار میکنی درصد میگیری از صاحب ارایشگاه

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       

ی حرفه یاد بگیر اموزشش بده  مثلا خیاطی)خودم هستم( یا شیرینی پزی

اگر بدونی تو غسالخونه ها چطوری ناخن رو از جسد جدا میکنن نمیری طرفش....

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به منم میگفتن اشباع شده ولی به قول خودت منم مشتریای خودمو دارم

عزیزم من شرایط مالیم خیلی خیلی ضعیفه یه جا سرکار میرم میخام پولامو جمع کنم حقیقتش یکم خنگم یعنی دستم کنده میخام کاشت ناخن یاد بگیرم ولی میترسم یاد نگیرم پولم حروم بشه بنظرت چیکار کنم نیاز به راهنمایی دارم😓

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

تاخن کاشتن ن برای طرف درسته چون غسل و وضو نداره و ن برای کسی ک میکاره ب تظرم پولش حلال نیس حالا بازم بپرس

خیلی چیزای دیگه هس ک بری دنبالش و درآمدش خوب باشه

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

واااقعااا😍موادش گرونه خیلی؟؟ درامدش چطوره؟ 

حداقل ۱۰ ۱۲ میلیون برای شروع باید داشته باشی

به درآمد که برسی دیگه پول مواد به چشمت نمیاد

درآمدش بستگی به وقتی داره که میزاری

من روزی حدود ۴ ساعت وقت میزارم

ماهی ۱۲ تومن خالص دارم

دوستام هستن حتی تا ۳۰ تومنم درآمد دارن

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/
نترسسس... من خودم از بچگی تو کارای عملی و هنری افتضاح بودم ولی ریسک میکنم😄

من بخاطر شرایطمه میترسم...‌چون با بدبختی دارم پول جمع میکنم آخه دستم کنده حس میکنم ظرافت ندارن بنظرت با پنج شش جلسه کلاس یادمیگیرم؟

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
تاخن کاشتن ن برای طرف درسته چون غسل و وضو نداره و ن برای کسی ک میکاره ب تظرم پولش حلال نیس حالا بازم ...

بهتر از حروم خوری و خوردن مال مردمه

کار میکنه زحمت میکشه پول حلال درمیاره

کسی که کاشت میکنه از اول معتقد نیست

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
تاخن کاشتن ن برای طرف درسته چون غسل و وضو نداره و ن برای کسی ک میکاره ب تظرم پولش حلال نیس حالا بازم ...

چه ربطی داره عزیزم پس تموم خدمات آرایشگری و زیبایی درست نیست با این تعریف! مشتری رو به زور نمیارن که

خودش شرایطو میدونه و میاد

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/