2789
عنوان

مرگ مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 31 پست

زود یا دیر هممون رفتنی هستیم اما واقعیت اینه اون عذاب و دردی که میکشن خودشون هم لحظه ای راضی به ادامه ش نیستند😭💔 روحشون شاد عزیزم 💔 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه ناراحت نباش فقط تا میتونی براش دعا بخون 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 

تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه عزیزم

درکت میکنم 

منم یتیم مادرم

واقعا سخته ولی از درد و عذاب راحت شد بنده خدا 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
حال مارو هم خراب کردی 

خیلی غم انگیز بود💔😭

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

خواهر منم ۱۸ سالش بود کل زندگیش درد کشید ولی ۴۰ روز آخر زندگیش تو آی سی یو خیلی اذیت شد تو ۴۰ روز ۸ بار عمل شد وقتی فوت شد حال تو رو داشتم نمیدونستم ناراحت باشم یا خوشحال 

ناراحت نباش راحت شد. یکی از آشناها چندروز پیش دخترش افتاد دستو پاش شکست، وقتی مادرش فهمید سکته مغزی کرد فوت شد. الان دختره حتی نمیتونه بلند شه بزنه توسر خودش خیلی براش ناراحتم. براش صلوات بفرستین آروم شه

بچه ها مادر منم داره از درد عذاب میکشه    توروخدا براش دعاکنید حالش خوب بشه دلم خون شده

فقط دستاشو ببوس فقط قربون صدقه ش برو، هر روز بغلش کن ،بخندونش،هر روز ،روزی ده بار دورش بگرد سرشو بوس کن  ،که خدای نکرده چیزی بشه حسرت به دل نباشی مثل من