2777
2789

روش زده ۶روز زودتر

ینی میشه همون موعد پریود

ولی میگم ریسک نکن بذار چند روز بگذره

مامایی مادرانگی های منو کامل میکنه🥰سوال راجع به مامایی داشتین خوشحال میشم کمک کنم!هدف م:تلاش برای ساختن جامعه ای با زنان اگاه و عاقل 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فکر کردم ۶ روز قبل پریود یعنی

اون دیگه خیلی زوده😅

هنوز سطح هورمون بالا نیومده اونقدر ک بی بی چک نشون بده

مامایی مادرانگی های منو کامل میکنه🥰سوال راجع به مامایی داشتین خوشحال میشم کمک کنم!هدف م:تلاش برای ساختن جامعه ای با زنان اگاه و عاقل 
من باید 16پریود میشدم...امروز بی بی زدم مارک hello babyمنفی نشون داد...اوکیه یا ن🤕🤕

مارک نمیشناسم

ولی فک کنم منفی باشه

حالا صبر کن ۲۳-۲۴ اگه پریود نشدی بعد بزن

مارک نمیشناسم ولی فک کنم منفی باشه حالا صبر کن ۲۳-۲۴ اگه پریود نشدی بعد بزن

میشه بچه سوم...آن شاالله ک‌ باردار نباشم..تازه این ماه میخوام برم دستگاه بذارم...ممنونم ک جوابمو دادی عزیزم

میشه بچه سوم...آن شاالله ک‌ باردار نباشم..تازه این ماه میخوام برم دستگاه بذارم...ممنونم ک جوابمو داد ...

قربانت انشالله که هرچی خیره

من خیلی بچه دوست دارم

خیییلی 

انشالله هرچی برات هیره پیش بیاد🌸