2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیتونم حرص نخورم دلم بحال مادرم میسوزه تو شرایط سخت کنارش بوده کارم شده خودخوری و گریه هرشب.اگه با کنایه بهش چیزی بگم انکار میکنه یا مثلا میکم چرا انقد وحشت داری گسی نزدیک گوشیت شه میکه مگه من گوشی شما دست میزنم

دعوامون میشه میترسم دیکه رومون تو روی هم وا شه 

تهش چی پس؟ میخوای مثل بقیه زن ها همچنان سکوت کنی فقط؟ بهش بگو ببین در جوابت چی میگه 

مامانتم تو این قضیه درگیر نکن 

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
تهش چی پس؟ میخوای مثل بقیه زن ها همچنان سکوت کنی فقط؟ بهش بگو ببین در جوابت چی میگه  مامانتم ت ...

احه همه چیو ب نفع خودش تموم میکنه و حق ب جانب رفتار میکنه تو اینجور مواقع سریع عصبی میشه بدتر خودشو تابلو میکنه دوستای صمیمیش آدمای هرزه و زن بازی هستن وقتی میکم چرا با این آدما همنشین میشی میکه چرا مردم قضاوت میکنی فلانی آدم خوبیه مردم چرت و پرت میگن

احه همه چیو ب نفع خودش تموم میکنه و حق ب جانب رفتار میکنه تو اینجور مواقع سریع عصبی میشه بدتر خودشو ...

مردها همینن گند کاری میکنن چیزیم بهشون بگی عصبی میشن 

اسی به مامانت فیلن چیزی نگو نزار بفهمه گناه داره 

ولی بازم باید رگ‌خواب باباتو دستت بگیری قانعش کنی  ازین کارها دست برداره 

تا وقتی دوستاش اونا باشن همینه وضعیت 

مردها همینن گند کاری میکنن چیزیم بهشون بگی عصبی میشن  اسی به مامانت فیلن چیزی نگو نزار بفهمه گ ...

میدونه از اول زندگیش همین بوده.ولی منو خواهرم نمیتونیم تحمل کنیم الان دیکه ۵۴ سالشه مامانم میگه من فقط الان شما برام مهمید تو جونی کنارم نبوده الانم نباشه مهم نیست 

میدونه از اول زندگیش همین بوده.ولی منو خواهرم نمیتونیم تحمل کنیم الان دیکه ۵۴ سالشه مامانم میگه من ف ...

اها من فکر کردم تازگی اینجوری شده 

خب پس بیخیال عزیزم 

خودتو داغون میکنی فقط 

بچسب به مامانت 

بزار بره اینقدر با زنا بپلکه کل زندگیشو به فنا بده 

این مردها زندگیشون اخرو عاقبت نداره