2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1354 پست
از متشخص بودنشه حتما ک زن ذلیله و شبانه روز دستشویی میسابه- اصن از وقتی داشم با تو مزدوج شده خبری ا ...

بهتر خاموادش اگه تو باشی میخوام صد ساللللل سیاااه نبیننننههه !!!! چیه چرا فشارشو تو میخوری تو دستشویی میسابیییی؟ تو زحمت میکشیییی؟؟؟ چرا تو حرصشو میخوری عشقم خودش میخواد به زنش کمک کنه خودش دوست داره تو چرا داری سکته میزنی؟؟؟؟صد بار گفتم امیرِ من زن ذلیل نییسسست جنتلمممنه جنتلممن فهمیدی ؟؟؟؟ ااامیییییییرررر بیاااا ببینننن اینا دارن بهت توهیییین میکنن عه راستی یادم نبود تو راهه قراره بیاد از نو متولدت کنه فلک زده ....

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

داعاش من یه INTP عم و حتی به ظاهر تو یه تاپیک دارم احساسات نداشتمو به خرج میدم

تو نمیخوای حرکت خاصی کنی؟ ادم حس میکنه داره بهش خیانت میشه یا تو رابطه یه طرفه اس

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونجایی که جفتمون دچار چیزی به اسم ᵇᵈˢᵐ هستیم خوشم میاد اصلا از فحش دادناش لذت میبرم شما ناراحتی ...

میگن پذیرفتن بیماری نیمی از پیروزیسسست الان وقتشه اقدام برا درمان کنی چون نصفه راهو رفتی ... خوشحالم برات ... داشتی حیف میشدی ...

بهتر خاموادش اگه تو باشی میخوام صد ساللللل سیاااه نبیننننههه !!!! چیه چرا فشارشو تو میخوری تو دستشوی ...

فشار؟فشار اصلیو ک تو داری میخوری با این نوع تایپ کردن ک کلا داره ازش می‌باره به ماتحتت داره فشار وارد میشه بهتره بگم امیر برای آخرین بار رفعش کنه..

چون دیگ قرار نیس به این نوع از بیماریات امیر رسیدگی کنه..

پس برای آخرین چصناله..لذت هر حسیو ک خواستی درک و با تمام وجودت حسش کن زن داداش گرامی ک فردا پس فردا میشی زن داداش سابق 🤡🤌🏿

.

خوشبختانه عاقا امیر محترم شدن و از دستشویی دل کندن.. بزار بیاد بعد معلوم میشه کی کتک میخوره البته م ...

هه سابقت که تو کتک خوردن بدجوری درخشانههههه اصن اکلیلی شده انقدر برق شده اوکی من اینجام نگران نباش فقط بگو کمپوت چه طعمی دوست داری بدم خدمه ی بیمارستان برات بیارنننننن

میگن پذیرفتن بیماری نیمی از پیروزیسسست الان وقتشه اقدام برا درمان کنی چون نصفه راهو رفتی ... خوشحالم ...

نه نه انقد سوادت پایینه فکر کردی بیماریه 

یه نوع گرایشه که باعث میشه آدم به رابطه های خشن علاقه پیدا کنه ما به همونا دچاریم🤡

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
هه سابقت که تو کتک خوردن بدجوری درخشانههههه اصن اکلیلی شده انقدر برق شده اوکی من اینجام نگران نباش ف ...

تو بگو وصیتتو قبل از تبدیل شدنت به زن داداش سابق..

هرچیزی خواستی بگو فقط تا فردا وقت داری..

از فردا تو ده کیلومتری ک چی تو صد میلیون کیلومتری داداشمم پیدات نمیشه..

بلخره خلاصش میکنم از دستت

.

داعاش من یه INTP عم و حتی به ظاهر تو یه تاپیک دارم احساسات نداشتمو به خرج میدم تو نمیخوای حرکت خاصی ...

کلا این حست نسبت بهم عادیه..

چون منم یه ESTJعم و تو هر مواردی منطقیم..

احساساتمو بروز نمیدم یجورایی خسیسم تو این مورد..

درونگراییم صدر صگه..

.

اصن خودتم قبول کردی هر چیزی هستی جز انسانی ک نفس می‌کشه دمم داری از کدوم سیاره اومدی؟کی کیو قهوه ای ...

افرین تو زندگیت آی کیوت یه چیزیو درست گرفت اینکه من انسان نیستم فررررشتممممم فرشششته و ازونجایی که الزایمر داری باید بهت بگم من قهوه ایت کررردمممم مننننم رنگشم بهت میاد ... اره ! فعلا تمرکزتو بزار رو سیستم ایمنیه بدنت که دووم بیاری بعد کتکای امیرم اس داده ده دقیقه دیگه میرسه ذکر یا مقلب القلوب و بگو انشالله چیزی نمیشه ....

تو بگو وصیتتو قبل از تبدیل شدنت به زن داداش سابق.. هرچیزی خواستی بگو فقط تا فردا وقت داری.. از فرد ...

اگه بگم داداشت داره برام مزاحمت ایماد میکنه و باید یه طوری منم از دست اون خلاص کنی ناراحت میشی....؟

اموشنال دمیج_ 

افرین تو زندگیت آی کیوت یه چیزیو درست گرفت اینکه من انسان نیستم فررررشتممممم فرشششته و ازونجایی که ا ...

بیا برو تو کونم و رنگی در بیا با این نوع از فرشته بودنت رنگ قهوه‌ایم تضمینیه-

دست عزرائیلو از پشت با پشمات بستی..

.

کلا این حست نسبت بهم عادیه.. چون منم یه ESTJعم و تو هر مواردی منطقیم.. احساساتمو بروز نمیدم یجورای ...

اگه درونگراییت صد در صده چرا برون گرایی ؟🌚💔

اگ نابود کردنت اینه پس تا آخرش نابودم کن.. اتفاقا دارم لذت میبرم ک تو هر لحظه دارم قهوه ایت میکنم🤡 ...

نه واقعیتش نابود کردن اصلیم اینه 👈🏻🥊🥊و حیف که الان دم دستم نیستی البته تا دقایقی دیگه دم دسته امیرییی

بیا برو تو کونم و رنگی در بیا با این نوع از فرشته بودنت رنگ قهوه‌ایم تضمینیه- دست عزرائیلو از پشت ب ...

آروم باش الان تاپیک میترکه به ولله

اگه بگم داداشت داره برام مزاحمت ایماد میکنه و باید یه طوری منم از دست اون خلاص کنی ناراحت میشی....؟ ...

نوپ..

فعلا باید امیر رو از دست این سلیطه خلاص کنم..

بعدش ب تو و امیر رسیدگی میکنم..

تا اون زمانم امیر نباید نزدیکت بشه-

.