بچه ها بیاین پیام بدید یه جور حرف بزنید انگار داریم تو خونه زندگی میکنیم .😅
خب بینیم چکار می کنین .♥️
سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار میکنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال میکنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاریها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که میتونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشبختانه عاقا امیر محترم شدن و از دستشویی دل کندن.. بزار بیاد بعد معلوم میشه کی کتک میخوره البته م ...
هه سابقت که تو کتک خوردن بدجوری درخشانههههه اصن اکلیلی شده انقدر برق شده اوکی من اینجام نگران نباش فقط بگو کمپوت چه طعمی دوست داری بدم خدمه ی بیمارستان برات بیارنننننن
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
اصن خودتم قبول کردی هر چیزی هستی جز انسانی ک نفس میکشه دمم داری از کدوم سیاره اومدی؟کی کیو قهوه ای ...
افرین تو زندگیت آی کیوت یه چیزیو درست گرفت اینکه من انسان نیستم فررررشتممممم فرشششته و ازونجایی که الزایمر داری باید بهت بگم من قهوه ایت کررردمممم مننننم رنگشم بهت میاد ... اره ! فعلا تمرکزتو بزار رو سیستم ایمنیه بدنت که دووم بیاری بعد کتکای امیرم اس داده ده دقیقه دیگه میرسه ذکر یا مقلب القلوب و بگو انشالله چیزی نمیشه ....
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...