2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1354 پست
بل زبان فارسیت معلوم شد ک ضعیفه میخای برات ترجمه کنم برای بار سوم بفهمی خجالت نکشا بگیاا.. من و تو ...

تو یکیو میخوای معنی <تو> رو برات ترجمه کنه باباااا

مسسسخررره اه اه هزززااررر مرتبه شکر امیرم مثل تو نیست اصن دو تا داداش زمین تا اسمون با هم فرق میکنن یکی متشخص و محترم یکیشونم که شما باشی بی ادب و حد نشناس اه اه خداروشکر زود امیرو اوردم پیش خودم رو بچم تاثیر نزاشتی بگردم واسش تو چه خانوادددده ای بزززرگ شدههههه

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
نتوانستن توضیح نداره-🤌🏿🤡

دوشواری نداریم که

برعکسشو انجام میدیم🤝🏻

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو یکیو میخوای معنی <تو> رو برات ترجمه کنه باباااا مسسسخررره اه اه هزززااررر مرتبه شکر امیرم ...

شوهرم چشه؟ بترکه چشم حسود بی حیا ترق ترق

لاقل مث امیر تو انقد ذلیل نشده توالت بسابه

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
با ما ریدی‌م تو دایره لغات  شما رید‌.ی تو زندگیت آبم قطعه💔😔

ههه اره بببسوووز تا ته بسسووز که امیرم برام هر کاری میکنه بدبخت تو حتی فرق رید*ن و با اینکه زندگیمو مثل شیر تو دستم گرفتم نمیدونی ... اونی که ریده * ابم قطعه تویی که  نمیدونی چطوری زندگیتو جمع و جور کنی و شوهرتو تربیت کنی تا مثل یه بچه چهار ساله بی ادبی نکنه !!!!!

ن بابا بیا برام بد کننن..اتفاقا منتظر همینم زنیکهههه

حیف که داداشه امیری و عشقم برام حرمت داره وگرنه اون رومو بهت نشون میدادم که با این سنت تا چهار سال شب ادراری داشته باشییییی زنیییکه هم اووووووون زززننننتهههههه مرتییییکههههه ی بی تربببییییییتتتتِ بی ادددبببب نشووونت میدمممم ببین با بد کسی در افتادی امیر تو راهه داره میاد تا حالیت کنه با خانومش چطوری صحبت کنی خودتو اماده کن یه کتک حسابی ازش بخوری اخی مامانتم گفته بود سابقه کتکو داری ازش اشکال نداره بعدش بری دکتر امپول بزنی زودی خوب میشی گنجیشکِ متتتوهم

تو یکیو میخوای معنی <تو> رو برات ترجمه کنه باباااا مسسسخررره اه اه هزززااررر مرتبه شکر امیرم ...

از متشخص بودنشه حتما ک زن ذلیله و شبانه روز دستشویی میسابه-

اصن از وقتی داشم با تو مزدوج شده خبری ازش نیس طفلی..

از بس همه کارارو رو دوشش میندازی اون بدبخت وقت نمیکنه بیاد خانوادشو ببینه در حدی که حتی خانوادشم دیگ نمیشناسنش- 

دیگ دارم ب جایی میرسم ک طلاقشو ازت بگیرم..

بدبختش کردی بخاطر تو تاحالا دو تا داداش باهم نرفتیم بیرون خلوت کنیم🤡🤌🏿

.

ههه اره بببسوووز تا ته بسسووز که امیرم برام هر کاری میکنه بدبخت تو حتی فرق رید*ن و با اینکه زندگیمو ...

از اونجایی که جفتمون دچار چیزی به اسم ᵇᵈˢᵐ هستیم خوشم میاد

اصلا از فحش دادناش لذت میبرم شما ناراحتی جمع کن از ایران برو 

درسته کاملا-

مرسی که حداقل سر یه چیز جلو زنداداشت با من موافقت کردی

اصلا ذوق کردم_

حیف که داداشه امیری و عشقم برام حرمت داره وگرنه اون رومو بهت نشون میدادم که با این سنت تا چهار سال ش ...

خوشبختانه عاقا امیر محترم شدن و از دستشویی دل کندن..

بزار بیاد بعد معلوم میشه کی کتک میخوره البته من مث تو فاقد شعور و احترام و شخصیت نیستم ک شوهرشو علیه داداشش پر می‌کنه..

با احتیاط قضیه رو حل میکنم تورو هم می‌فرستم جایی ک ازش اومدی و زندگی داداشمو تباه کردی سلیطه 

.

امیر.. اصن امیر کیه؟زندس؟ بیا این زنتو جم کن امشب تصمیم گرفته قهوه ای کنه عصاب همه رووو

هه اعصابت که هیچی خودتم قهوه ای کردم اره تا تو باشی پا رو دم من نزاری بزار امیر برسه اونجا تا از نو متولد بشی فقط صبر کننننن

هه اعصابت که هیچی خودتم قهوه ای کردم اره تا تو باشی پا رو دم من نزاری بزار امیر برسه اونجا تا از نو ...

اصن خودتم قبول کردی هر چیزی هستی جز انسانی ک نفس می‌کشه دمم داری از کدوم سیاره اومدی؟کی کیو قهوه ای کرد حالا زن داداش گرامی 🤡؟

.

تو یه بار بخراش  خراش که هیچی میاد جر میده اونم با عمق و عوارض🦦

فعلا که ۸ تا صفحس دارم نابودش میکنم از خراش گذشته ارامشش جراحت بر داشته هیچ غلطی نتونسته بخوووره ارررههه اینه گووودددرتتت😎😎😎

فعلا که ۸ تا صفحس دارم نابودش میکنم از خراش گذشته ارامشش جراحت بر داشته هیچ غلطی نتونسته بخوووره ارر ...

اگ نابود کردنت اینه پس تا آخرش نابودم کن..

اتفاقا دارم لذت میبرم ک تو هر لحظه دارم قهوه ایت میکنم🤡🤌🏿

.