بچه ها بیاین پیام بدید یه جور حرف بزنید انگار داریم تو خونه زندگی میکنیم .😅
خب بینیم چکار می کنین .♥️
سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار میکنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال میکنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاریها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که میتونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫
@مادرشوهرهمتونممم داشتی اینو برا امیر انتخاب میکردی چشمات بسته بود؟
اره بسته بود مادرتو نمیشناسییییی؟؟؟اگه باز بود که از حسادت سومین سکته قلبیش رو میزد که محاله پسرم بعد این به ما نگاه کنننه😎😎در ضمن من امیرو انتخاب کردم نه که کسی منننو واسه امیر انتخاب کنه .... اه اااااامممممییییییرررررر دهنم کف کرد برام شیر موز درست کن بیب
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون مادر شوهرمه من و تو جاری هستیم صفحه ۴۴ این تاپیکی داداش هنوز اینو نفهمیدی
حاجیییی تووووو خواهر شوهرمی چرا تو مزرعه هویج سیر میکنی؟؟؟؟عجبا خودت گفتییی چرا قرصاتو به موقع نمیخوری ها ؟ مگه دکترت نگفت یکی قبل ناهار یکی قبل شااام ؟؟؟؟ببین من هنوز یادمهههه
تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را... او که هرگز نتوان یافت همانندش را...