بچه ها بیاین پیام بدید یه جور حرف بزنید انگار داریم تو خونه زندگی میکنیم .😅
خب بینیم چکار می کنین .♥️
سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار میکنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال میکنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاریها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که میتونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫
فوم صورتمو با بِراش برام بیار یه لیوان آبم بزار بالا سرم چراغارو هم خاموش کن عشقم فردا کلی کار دارم
دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر انسان های ضعیف آرزو میکنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار میدهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست و مقام...! 🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
اخی گوگولی یه بار هم سر سفره شام مهمون داشتیم اومدی نوشابه بخوری تمام نوشابه از سوراخ بینی و گوشت ز ...
اره خب بزار منم راجبت بگم..
یبار پسر همسایه شونش خورد ب شونت ول تو از شدت ذوق آب دماغت سرازیر شد داشتی صدام میزدی نیکول برام دستمال بیار ابرو حیثیتم ب فنا رفت منه احمقم مثلا خواستم عین داداشای مهربون برات دستمال بیارم..
ای حنداق بگیری معده نیست اشغال دونی مثل ادم غذا بخور هله هوله مبخوری همینه
*گریه
برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤 عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.. "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱". . D