2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1354 پست
دیگه خودت قانون خونه رو میدونی  غذایی که بره تو یخچال دیگه صاحب نداره منم خوردمش جات خالی خیلی ...

ببین شوهر منو با چیزای الکی تهدید نکنااا من کم از بچت سوتی و خاطره ندارم میرم جار میزنم همه جااااا

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا مگه تو خواهر شوهر من نیستیییییی؟؟؟؟؟ مگه اون مادددرررر شوهررررمممم نییییسسستتت؟چرا گیج بازی در ...

وای چ آجیل مخلوطیه این🤣🤣🤣

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞
رفت پشت کمدددد  من رفتم وسایلمو جمع کنم این خونه دیگه جای موندن نیست

تپپپ🩴

بیا بابا کشتش بشین سر جات😂😂 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

خب چیه تو کما م الان

اهان پس حتما پرستارا وایسادن دارن امیر امیر پسرم میکنن خانوادتن تو باقالیا میگردین نه ؟

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
ببین شوهر منو با چیزای الکی تهدید نکنااا من کم از بچت سوتی و خاطره ندارم میرم جار میزنم همه جااااا

اولا داداش خودمه تو اومدی خودتو انداختی به داداش دسته گلم 

قربونش برم الهی (با لحن خوارشوور خوانده شود)

دوما کدوم بچه من مجردم

عینکتو بزن منو با صغرا اشتباه گرفتی من اقدسم 

تا مامان نیومده اون تشکو پتو هارو بیارین ک همیشه میگه برا مهمونه 

بیا روش غلت بزنیم کثیفش کنیممممم

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡