2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1354 پست
کی وقت کردی امیرو به دنیا بیاری تو🤣🤣🤣

بابا به قران امیر داداشمههه این مادرش نیستتت مادر شوهر من نمیتونه مادر برادرمم باشهههه

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
گایز-.. من یه زن دارم ک اونم ایشونه.. اسمم امیر نیس نیکوله- من اصن مادر و خواهرمو نمی‌شناسم اگ ال ...

سلام من زنداداشتم خوشبختم از اشناییت 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه خودت قانون خونه رو میدونی  غذایی که بره تو یخچال دیگه صاحب نداره منم خوردمش جات خالی خیلی ...

بیا اینجا تا خلاصت کنم اه اه..

کدوم جیش؟من؟ودف؟ تو با کمال بی احترامی.. استغفرالله داری بچه تهدید می‌کنی برو تعریف کن..

.

باورم نمیشه 🥺🔪 

منم تورو ببینم میترسم سوسک جای خود داره😂😔

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
بابا به قران امیر داداشمههه این مادرش نیستتت مادر شوهر من نمیتونه مادر برادرمم باشهههه

بابا مگه تو خواهر شوهر من نیستیییییی؟؟؟؟؟ مگه اون مادددرررر شوهررررمممم نییییسسستتت؟چرا گیج بازی در میاری تو دخترشی نه عروسش من عروسشم 😎😎😎😎😎😎

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
خودم میرم بهم پول بده تا برم

پول از کدوم گورستونی پیدا کنم؟صب تا شب میرم عین خر کار میکنم ک شما ب خرج و خوراکتون برسین اونوقت بازم پول پول میکنین؟عی گاد..

چص تومنم تو جیبم نیس

.

از همین الان خسته نباشید بهت اعلام می‌کنم چون کارت خیلی سخت شد😂یادم رفت مامان😂

آره دیدی همه هی میگن مادر .. مادرشوهر😂😂😂

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞