2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7814 بازدید | 1354 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اون بی‌رحم یه سوسک بالدار دیده داره عر میزنه تا بکشیمش..

بکشششششششششششش وگرنه میرم دیگه نمیام این خونه

همه ی ما انسانیـم و حق اشتباه داریم هیچکس مقدس نیست حتی پدر و مادر :)
داداشم نوکر تو نیست انبه کیلو فلان قدره بجا اینکه بده زنش میده به خواهرش

انقدر داداشم داداشم نکناااا کاری نکن نزارم رنگ داداشتم ببینیااااا

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
خبببب این زیست پدسگ هم تموم  جیییییییییییغ جنه ترشیده بچت درو باز گزاشته سوسک اومده تو

آفرین بت دختر موفق باشی

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

بیا امیر مامانتم تو رو نمیشناسه دیدی گفتم این برا تو مامان بشو نیست دیدی ؟؟؟؟ حالا برو ظرفارو بشور&n ...

من پسری ب اسم امیر ندارم دیگ پسره ی زن ذلیل

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞
خدا خفه تون کنه منو با ۲۲سال سن مادر خودتون کردین همه تون🤣🤣🤣🤣

مادر که هیچی مادرشوهرم شدی عزیزم

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
بیرحم منم یا تو؟ نمیدونی من رو پیتزاهام حساسم و غیرتیم؟چطور تونستی بهشون دست بزنی؟. فقط صب کن بخوا ...

دیگه خودت قانون خونه رو میدونی 

غذایی که بره تو یخچال دیگه صاحب نداره منم خوردمش جات خالی خیلی چسبید 

درضمن اگه اینکار رو بکنی هر جا رفتیم خاطره جیش کردنت رو تعریف میکنم

😂😂

خدا خفه تون کنه منو با ۲۲سال سن مادر خودتون کردین همه تون🤣🤣🤣🤣

کی وقت کردی امیرو به دنیا بیاری تو🤣🤣🤣

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
سولی 💔🙂مرسی عزیزم 💙

قربونت بشم ♥️

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫