2777
2789
عنوان

چالشونه :)

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 1354 پست
عه ااامییییییر ماماااانت به من میگه چش سفییید یه لیوان ابم دستم نداد مظلوم گیر اوردین اینجا بیا جمع ...

عهههههه امیررررر زنت داره بهم بی احترامی میکنه یه پرتغال خاستم ازش کتکم زددددد☹☹☹☹☹

ئائ به له نجه گیان 🥰زنی از دیار کوردستان🥰 💞شیته گیان 💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه من نوکرتونم  همونطور که خواهر منه خواهر شما هم هست  میمیرید یه بچه نگه دارید  ...

لعنتی اتفاقا چون با شوهرم تو اون اتاقی که بچه های خواهرت هستن کار دادم میگم ببرشون بیرون 

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌

خانما توجه داشته باشید مادر شوهر عزیز من یعنی @مادرشوهرهمتونممم  

یه پسر بیشتر نداره که من زنشم چشم بدم ازش دور🧿🧿🧿

اگر دنبال شوهرید برید جای دیگه هی نگید ماعم میخوایم عروست شیم من قرار نیست شوهرمو باکسی تقسیم کنم

𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻  "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده!... هَِـَِےَِ مَِوَِنَِاَِلَِیَِزَِاَِ بَِرَِاَِمَِ پَِرَِ کَِـَِدَےَِ هَِیَِچَِوَِقَِتَِ حَِـَِلَِ نَِشَِـَِدَےَِ بَِاَِ تَِوَِ مَِیَِطَِلَِبَِـَِہَِ سَِکَِوَِتَِشَِ کََِ....صَِِ خَِوَِِاَِرَِ مَِلَِوَِدےَِ هی بـہ مَِنَِ نگو سنت 𝟏𝟖_ عه بچه ای فلانی و هزار کََِ....صَِِشَِعَِرَِ دیگه من فردی نامدار تو حوزه مشاوره های زِنَاَِ...شَوِیِیَ تو نی نی سایتم پس پارت میکنم بیب𝐃; تَِوَِ چَِشَِاَِتَِ مَِعَِجَِزَِـَِہَِ مَِیَِکَِرَِـَِدَِ؛ حَِاَِلَِاَِ شَِـَِدَِےَِ مَِوَِجَِبَِ اَِیَِنَِ درَِـَِدَِ !..‌
اصغر ۶۳ساله از نورآباد🤪🤪کچل . قد کوتاه. بو گندو 🤮🤮🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واااای مرد رویاهااام

من صغری 58 ساله از نور آباد موی حنایی، قد کوتاه، بو ترشی سیر،  کدبانو و اشپز انواع ترشی

متولد نی نی سایت           ‌                  ‌   ‌ 
عهههههه امیررررر زنت داره بهم بی احترامی میکنه یه پرتغال خاستم ازش کتکم زددددد☹☹☹☹☹

امییییر بیا ببین مامانت بازومو گاز گرفته امیییر کجاییی ببینی داره با زنت چیکار میکنه خودتو برسون عشقم 😈

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
هه شتر در خواب بیند پنبه دانه .... کار کنم؟ بیچاره ندیدی پسرت تو خونه مثل کوزت راه میره اگه برا تو پ ...

گاو در خواب بیند یونجه 🤪🤪😂😂پسرم برا من آناناس قاچچچ میکنه😎😎😎امیرزنتو جمع کن

مادر شوهری دیگه کاریت نمیشه کرد من ناخونام خراب میشه پسرتو صدا کن اه

پسرشو صدا کنه براچی شوهرم نوکر شماهاس؟ 

خانومم برو زندگی مردمو بهم نزن برو یادبگیر از یه اتاق میای بیرون چراغو خاموش کنی انقدر مارو حرص ندهه

خانما توجه داشته باشید مادر شوهر عزیز من یعنی @مادرشوهرهمتونممم     یه پسر بیشتر نداره ...

پس امیرِ من این وسط پسرِ کیه؟😐

خانما توجه داشته باشید مادر شوهر عزیز من یعنی @مادرشوهرهمتونممم     یه پسر بیشتر نداره ...

آی قربونت برم همه هی میان میگن شوهرم پسرت خوب گفتی

پسرشو صدا کنه براچی شوهرم نوکر شماهاس؟  خانومم برو زندگی مردمو بهم نزن برو یادبگیر از یه اتاق ...

شوهرمممم؟؟؟؟؟از کی تا حالا شده شوهرررر تووو؟؟؟ تنها عروس این خانواده منم گیر بد ادمی افتادی برو یه جا دیگه شوهر پیدا کن داری میری پنجره رو هم ببند کلی مگس اومده تو

پس امیرِ من این وسط پسرِ کیه؟😐

نمیدونم از یه جایب اوردیمش دیگه 

امیر داداش منه اصلااااا من خواهر شوهرتمممممم 

امییییر بیا ببین مامانت بازومو گاز گرفته امیییر کجاییی ببینی داره با زنت چیکار میکنه خودتو برسون عشق ...

امیر پسرم زنت زد تو سرم رفتم تو کمااا🤕🤕🤕🤕