2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کراتینشون چند بود مادرتون؟ کلیه از کجا پیدا کردید 

والا بالا بود یک روز در میان اون وقتا دیالیز میرف  همون دیالیز ک میرین ی دکتر نفرولوژی میرین خوب اون معرفیتون میکنه یا خودتون بهش بگین ک میخایین پیوند کلیه انجام بدین انجمن دارن میزارن نوبت بعد ی مقدار پول رو شما خودتون مبدبن ی مقدارم دولت کمک میکنه خودتونم میتونین اگاهیی بدین  ک زودتر پیدا کنین

والا بالا بود یک روز در میان اون وقتا دیالیز میرف  همون دیالیز ک میرین ی دکتر نفرولوژی میرین خو ...

شما از طریق انجمن اقدام کردین؟ چقدر طول کشید تا پیدا بشه 

اینم بگم موقع پیدا کردن کلیه هوشیار باشین خوب باید ازمایشات خاص انجام بدن اون شخص ک معتاد یا بیماری خاصی نداشته باشن برا مادر من از شهر تهران بود شما برا خودتون میخایین؟

اینم بگم موقع پیدا کردن کلیه هوشیار باشین خوب باید ازمایشات خاص انجام بدن اون شخص ک معتاد یا بیماری ...

برای پدرم کراتینش روی ۳.۸ هست ما اصلا نمیخوایم به دیالیز برسه

والا من مادرم یازده سال قبل پیوند مریض بود طفلی یکسال و نیم اینا دیالیز رفت دقیق یادم نیس فک کنم بله انجمن پیدا کرد زنگ زد یکی دو نفرم بود ک خودمون پیدا کرده بودیم اونام فک کنم مریض بودن نمیشد

برای پدرم کراتینش روی ۳.۸ هست ما اصلا نمیخوایم به دیالیز برسه

اهان چند سالشونه ؟ببین باید پیوند رو دکتر رد کنه وگرنه همینطوری نمیشه فشارشون بالا میره؟ غذا رعایت میکنه؟

فشار نه بالا نمیره و رژیم غذایی رعایت میکنه 

تحت نظر دکتر هست؟ب نظرم طب سنتی هم ببرین اگه غذارو اینا رو رعایت کنه براش جواب میده الان مادر من کلیه پیوندیشم ناقص کار میکنه کراتینش در حد هم ۳ هست

تحت نظر دکتر هست؟ب نظرم طب سنتی هم ببرین اگه غذارو اینا رو رعایت کنه براش جواب میده الان مادر من کلی ...

اینجا کسیو سراغ داری که پیوند زده باشه  و تایپم داشته باشه؟