تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! . هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! . هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
منم صد بار کار تورو کردم بازم پیام دادم ولی اگه ۱۰ روز گذشته پیام نداده دیگه بیخیال شو
خیلی دلم تنگشه
هرکاری که حالتو بهتر میکنه بکن، اگه میدونی بش پیام بدی خوب جوابتو میده و خوشحال میشی بهش پیام بده ول ...
نمیتونم پیش بینی کنم اینارو
ولی همیشه ک قهر میکردم و خودم پیام میدادم خوب جواب می داد حتی میگفت چقد دیر برگشتی
و این اخریا عوض شده بود
بنظر من هیچی تو دلت نزار بمونه، اگه آروم میشی بهش پیام بده، زندگی ارزش اینو نداره به خاطر غرورت از ح ...
خیلی به این حرف نیاز داشتم
بالای 100بار نوشتم پیام و پاک کردم
کلی ذوق کردم عید تبریک بگم بهش
اما فکرای منفی اومد و دلسردم کرد
امیدوارم کردی
تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟