2777
2789
عنوان

یه سوال

71 بازدید | 12 پست

بچها من هر وقت سرما میخورم عادت دارم اصلا دارو نمیخورم قرص حالا یا شربت اصلا نمیخورم خیلی زود هم خوب میشم نهایت سه، چهار روز     بعضیا میگن دارو نخوری و اینا ضرر داره و تو بدنت عفونت میکنه راسته؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه خوب بشی یعنی دیگه عفونتی نمونده کاملا خوب شدی

ولی خب اگه عفونت بمونه خب خوب نمیشی و تب میگیری 

تازه خوب میکنی نمیخوری اینجوری بدنت و ایمنی بدنت خیلی بالا میره

وای من قبلا مریض که میشدم یا نمی‌رفتم دکتر یا یبار میرفتم  داروی همون می‌خوردم طول می‌کشید ولی خوب میشدم ولی دوبار که سرما خوردم شوهرم سه بار تو ی ماه منو برد دکتر با کلی داروی مختلف روز ب روز بدتر شدم که بهتر نشدم مریضیم چهار ماه طول کشید یکم بهتر شدم بعد ی هفته دوباره مریض شدم اینبارم ۵ ماه درگیر مریضی بودم و راحت بگم ۷ بار رفتم دکتر سی تی اسکن ریه و.... بعد جالبه هفته پیش مریض شدم گفتم بمیرمم نمیرم دکتر دو روز بعد خوب شدم😐

اگه خوب بشی یعنی دیگه عفونتی نمونده کاملا خوب شدی ولی خب اگه عفونت بمونه خب خوب نمیشی و تب میگیری&n ...

اره خودمم اینجوری راحت ترم ممنون که گفتی چون میخواستم از دفعه دیگه از قرص و اینا استفاده کنم

اگه خوب بشی یعنی دیگه عفونتی نمونده کاملا خوب شدی ولی خب اگه عفونت بمونه خب خوب نمیشی و تب میگیری&n ...

دقیثا منم بعد عمل لوزه م ده سال بود که حتی ی سرما خوردگی کوچیک نگرفتم تا اینکه چند ماه پیش بمدت ۶ ماه درگیر مریضی بودم منیکه از قرص حالم بهم میخوره گفتم میخورم خوب میشم بدتر میشدم خداروشکر تموم شد ب حدی رسیده بودم آرزوی مرگ میکردم 

اره اگه دارو نخوریم بهتره عادت هم به دارو نمیکنیم

اره خصوصا داروهای الان که تو همون تکنولوژی قبلی موندن درحالیکه باکتری ها میکروبها و ویروسها روز ب روز پیشرفت میکنن و خطرناکتر میشن بعد یسریا فک میکنن داروها ضعیف شدن و اثر قبلی رو ندارن