2777
2789
عنوان

سولاردوم!

135 بازدید | 7 پست

سلام خوبین دخترا؟

بچها من سولاردوم فوما مدل۹۴۴رو دارم6ساله تا حالا یبارم ازش استفاده نکردم،بلد نیستم.

هیییییچ اموزشی هم تو نت مزده واسش،یسریا هس اینستا ک مدلای دیگه غیر از فوماس،دفترچه راهنما هم ک نداره،کسی هس بلد باشه از اسن مدل استفاده کنه؟🥺🤕

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         

ببخشید تند تند تایپیدم غلط املایی داره متنم!

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سولاردم الجی دارم بلدنیسم       کسی داره؟

الجی تو اینستا زیاد هس فیلم کار کردن باهاش

یکیشم پیج

شکوفه پز هستش

سلام میشع لطفا منو توی گروه رژیم اد کنید 

سلام عزیزم

گروه ک نیس همین تاپیکه

اول توضیحات رژیم رو توی امضام بخون و بعد تو تاپیک تگت میکنم💛

سلام لطفا میشه لینک گروه کاهش وزن تو ایتارو برا منم بفرستید کاربر سفید برفی ام تعلیق شدم لطفا ممنون میشم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم