2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 13334 بازدید | 30 پست
چجوری بود تاثیر داشت؟

خیلی خوب بود من اصا فک نمیکردم لاغر کنه چون قبلش دو سه تا خورده بودم اشغال بودن همشون

این انرژی میداد شدیدددددد سوخت و ساز هم ک نگم ینی مینشستم ی جا بدنم کلی عرق میریخت انگار داشتم میدوییم اون انرژی رو هم ک میداد همش ورزش میکردم خستگی نمیفهمیدم باعث شد ت دو هفته هشت کیلو کم کنم سریع تنبلی تخمدان کنترل شد

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا😍یعنی تو ازش راضی بودی؟وزنت برنگشت؟

اره راضی بودم خیلی همش خانومه رو دعا میکنم چون تنبلی داشتم خیلی غصه میخوردم بابتش

ن الان سه ماهه نمیخورم چون باردارم وزنم همونه زیاد نشده خودشم ازمایش کامل قبل بارداری داده بودم مشکلی برا بدنم ایجاد نکرده بود

اخه الفا اسلیم تقلبی زیااااد داره ت بازار

این خانومه ک گرفتم اصل بودنشو تضمین کرد گف اصل ها کد ریجستری دارن و آرمشون برجسته س

سلام‌اگر تارخ‌مصرف داره من‌ازت‌ می خرم .... چند تاش مونده؟

همینی که مصرف نمیکنمو میگی؟؟

اصن یدونه هم نخوردم

فقط بستش باز شده همون پنجاه تا توش هست چهار تا دونه هم از قبلی مونده بود ک فهمیدم باردارم نخوردم

میخواین؟

سلام‌اگر تارخ‌مصرف داره من‌ازت‌ می خرم .... چند تاش مونده؟

سلام عزیزم من این تاپیک رو دیدم و کنجکاو شدم رفتم درمورد این قرص سرچ کردم ظاهرا توش مواد مخدر داره و مصرفش بشدت عوارض داره! تو کامنتای سایت لی*مو*می که درمورد این قرص مطلب نوشته تجربیات ادمایی که استفاده کردن هست