2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما دیدین ؟

اره 

من خودم سال اخر شروع کردم 

صفر نبودم 

اواخر اذر جدی تر شروع کردم 

دی که شد امتحان های ترم 

بهمن نصفش رو خوندم بقیش دور مدرسه بودم 

اسفند هم خسته و نابود 

انگار کل زمان مفید من عید به بعد بود 

شدم ۵۲۰۰ 

میشه،برنامه اصولی نیاز هست❤️

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
شرایطش چطو بودد و از کی شروع کرد

اول ازهمه مامانم دهه هفتاد با سه ماه درسخوندن خودم از اول سال ولی شل و ول یه روز یه ساعت یه روز 10ساعت

انسان های بی هدف، مجبورند تمام عمر برای انسان های هدفمند کار کنند

اگ بخوای و تلاشتو بکنی و درست و اصولی پیش بری حتما میشه 

بالاتر از پرستاری هم میشه

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
زیست و شیمیو بخونم میتونم بالا بزنم نرمیم معدلمم میتونم معدلمو بیارم واس ۱۷و۱۸ ریاضی و فیزیک مشگلمه ...

انشالله موفق باشی گلم حسابی بچسب بهش رقابت سخته .اگه تونستی مشاور بگیر و یه سری حذفیات مخصوصا برا ریاضی و فیزیک داشته باش.اما زیست و شیمی همشو بخون.حواستم ب ترمیم باشه چون تاثیرش قطعیه و فقطم یکبار مهلت داره.ساعت مطالعه بالا بخون تست زیاد بزن.امیدوارم قبول بشی 🌹

اره  من خودم سال اخر شروع کردم  صفر نبودم  اواخر اذر جدی تر شروع کردم  دی که ...

من دو فصل زیستو خوندم 

شیمی ام موازنه بلدمم وو جدول تناوبی و فرمول نویسی ترکیبات یونی فعلا 

از صفر دارم شروع میکنم

من دو فصل زیستو خوندم  شیمی ام موازنه بلدمم وو جدول تناوبی و فرمول نویسی ترکیبات یونی فعلا&nbs ...

موفق باشی عزیزم 

برای ریاضی و فیزیک 

چون وقت کم هست میتونی ازکمپ ۴۴ هم استفاده کنی 

موسسه ماز 

یه تحقیق درموردش کن 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
2825
2823
2791
2779
2792