2821
2789
پایت چطوره چیا رو تاحالا خوندی

زیست و شیمیو بخونم میتونم بالا بزنم نرمیم معدلمم میتونم معدلمو بیارم واس ۱۷و۱۸

ریاضی و فیزیک مشگلمهعع وو تا الان دو فصل زیست و جدول تناوبی شسمی و فرمول نویسی شیمی ووو موازنه رو خوندممم🙃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از صبح شروع کن روزی ۷ ساعت بخون بعد یک روز در میان نیم ساعت بهش اضافه کن تا عید برسونش به ۱۰ ساعت& ...

من دو هفته شروع کردم دو روزیه چون مریض شدم نخوندم متوسط ۷ساعتو میخونم

پایت خوبه  البته پایتم خوب نباشه با خوندن زیاد میشع ب نظرم

پایه خوب چطوریه؟

یعنی ملاکش چیه؟

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡

به سطح و برنامه ریزیت بستگی داره...

اصولی بخون و حداقل دیگه ۷ ساعت رو در روز داشته باش... کم‌کم ساعت هات رو بیشتر کن و تعداد تستاتو زیاد کن...تو برنامه ات تست‌آموزشی تست مروری و تست سنجشی هم قرار بده...امیدوارم موفق بشی 

تا ی مدت نیستم سایت...:)! 
به سطح و برنامه ریزیت بستگی داره... اصولی بخون و حداقل دیگه ۷ ساعت رو در روز داشته باش... کم‌کم ساع ...

دو هفته شروع کردمم ۷ساعتو دارم دو روزه نتونستم بخونمم 

نهه خداروشکر رلی ندارمو عاشق کسیم نیستم😂😂

خوشبحالت من سال کنکورم خیلیی ضرر کردم. و اینک موبایل رو هم بزار کنار یا حداقل استفاده رو داشته باش

انسان های بی هدف، مجبورند تمام عمر برای انسان های هدفمند کار کنند

خوشبحالت من سال کنکورم خیلیی ضرر کردم. و اینک موبایل رو هم بزار کنار یا حداقل استفاده رو داشته باش

رفیق ندارمم اصلا اگرم دارم رابطه ام اونجور نیست برم بیرون باهاشون رلم ندارمم ب موبایلم وابسته نیستم

معلومه ‌که نه

چرا نه!

با پایه صفر میتونه کمی سخت باشه 

اما اگر صفر نباشه میتونه قبول بشه 

پزشکی هم میشه 

چه برسه پیراپزشکی

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
رفیق ندارمم اصلا اگرم دارم رابطه ام اونجور نیست برم بیرون باهاشون رلم ندارمم ب موبایلم وابسته نیستم

پس با روزی 9ساعت تاکنکور حتما میتونی

انسان های بی هدف، مجبورند تمام عمر برای انسان های هدفمند کار کنند

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز