2821
2789
عنوان

حیف اسم آدم :)

99 بازدید | 4 پست

چرا بعضیا برای بالا کشیدن خودشون شخصیت بقیه رو زیرپاشون له میکنن :) 

و چجوریه ک از رو نمیرن و ب حرفای مسخره و بیهودشون ادامه میدن 

چجوریه توی روت خوب رفتار می‌کنن و از پشت چنان تو رو خرد میکنن که انگار دشمن خونیتن

من هیچ وقت به خودم اجازه له کردن بقیه رو ندادم

ولی چجوریه ک اونا اینکارو میکنن بازم تو چشم مردم بهترن :) 

چجوری ی خانواده میشینن کنار هم و شروع به مسخره کردن بقیع میکنن؟

وای واقعا عصبیم چقدر میتونن پست باشن چقدر...

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.

چیزی که آدم رو به حیوانات برتری بخشید عقل و شعور اونها بود که بعضی هاشون واقعا ندارن . افراد نژاد پرست ، افرادی که به راحتی دل کسی رو میشکونن و....... . من تو‌ جامعه همیشه به خاطر رنگ پوستم تحقیر شدم اما خوب اینو زدم به حساب نداشتن شعور اونها:)💔

درخواست دوستی ندید ،لایک نکنین،آقایون ریپلای نزنند ،تو تاپیک هام مرد نیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که آدم رو به حیوانات برتری بخشید عقل و شعور اونها بود که بعضی هاشون واقعا ندارن . افراد نژاد پر ...

واقعا همینه :) 

یک ضربه هایی میتونن با حرفاشون ب روحت وارد کنن که دردش همیشه میمونه ولی بعضی اوقات خیلی جای تجربه میشه و ازت آدم بهتری می‌سازه ولی اونا چی؟ 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
واقعا همینه :)  یک ضربه هایی میتونن با حرفاشون ب روحت وارد کنن که دردش همیشه میمونه ولی بعضی ا ...

عزیزم ، با بعضی هایی که اسم آدم دارن فقط چرا صحبت کنیم؟ اگه حسابشون نکنیم زندگی بهتری پیدا میکنیم 

درخواست دوستی ندید ،لایک نکنین،آقایون ریپلای نزنند ،تو تاپیک هام مرد نیاد