2777
2789
عنوان

بی بی چک

100 بازدید | 10 پست

چه مارکی خوبه؟؟. با قیمت حدودی بگید بی زحمت.   کی بزنیم جوابش قطعیه؟؟.  چقد طول می‌کشه تا نتیجه معلوم شع؟ 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

مدیکور من می زدم معمولا ،همیشه هم درست بود ، روژان هم خوبه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همیشه مدیکور میزنم  خطا نداشته برام اما یکی دوتا خراب دراومده توشون  برا همین دو تا ه ...

ممنون عزیزم لطف کردی🌹🌹🌹

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

مدیکو. فک کنم دوازده سیزده تومنه 

در دقه های اول اما تا پونزده دقه زمان بده بش تو پیچ خوندم بعد ی رب اعتباری نی با ادرار اول صبح بزن 

تو اقدامی؟چن روز از موعدت گذشته ؟؟

من چار روز گذشته هیچ علائمی ندارم پری هم نشدم لتروزل خوردم فک کنم کیست شده😭😭

🙂 ک ب مرگ ساده تن دادیم💀🫀
گلدتست یه هفته قبل پری برا من نشون داد

مرسی🌹🌹 س چهار روز ازپریود گذشته باشه بزنم معلوم میشه؟؟

مدیکو. فک کنم دوازده سیزده تومنه  در دقه های اول اما تا پونزده دقه زمان بده بش تو پیچ خوندم بع ...

مرسی عزیزم🌹🌹 ن تو اقدام نیستم   عقدم  خیلی نگرانم  از رابطه ی محافظت نشدم خیلی میگذره. دقیقا بعد از تموم شدن پریود قبلم بود     س روزی گذشته از موعدم چن ساعتی یه بار چن دیقه ی درد کمی مثل درد پریود دارم و کمردرد  سینه ی سمت راستمم یجوریع.  خیلی میترسم....   اگ میخای باردار باشی ایشالا که باشی عزیزم😍.   در ضمن کیست هم دارم خدا کنه بخاطر اون باشه😮‍💨