2777
2789
مشاوره رفتم دارو افسردگی داده مصرف میکنم ولی تا تقی به توقی میخوره ضربان قلبم میره بالا جوری که نفس ...

عزیزم 🥺

متأسفانه با تعاریفی که کردین مورد دوم هم زیاد مناسب نیست چند سالشونه؟

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
عزیزم بنظرم من البته این ادم به درد زندگی نمیخوره دراینده خیلی باهاش اذیت میشی 

چیکار کنم خودمم نظرم همینه اما عاشقشم چند بار خواستم ترکش کنم یعنی همه رو ترک کنم برم یه شهر دیگه مشغول به کار بشم زندگی خودمو بکنم اما قلبم نزاشت

تو اوج آزادی وفا داری قشنگه وگر نه هار ترین سگ هم تو قلاده قابل اعتماده🗿🌚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم 🥺 متأسفانه با تعاریفی که کردین مورد دوم هم زیاد مناسب نیست چند سالشونه؟

من 18 سالمه اون 12 سال از من بزرگ تره 30 سالش باید باشه

راستش من تمام مشکلاتی که برای ما بچه ها بوجود میاد رو از چشم خانواده میبینم اگ محبت کافی و ارامش تو خونه پدر باشه و ازدواج زوری نباشه و بین پسر و دختر هیچ فرقی نباشه این طور نمیش😔💔

چیکار کنم خودمم نظرم همینه اما عاشقشم چند بار خواستم ترکش کنم یعنی همه رو ترک کنم برم یه شهر دیگه مش ...

ن شهر دیگه بدون پشتوانه خطر ناکه اذیت میشی اگه درس خوندی برا ازمون چیزی امتحان بده اگرم درس نخوندی میتونی بشینی برا فرهنگیان یا یه رشته خوب بخونی قبول بشی بری یه شهر دیگه خابگاه حقوقتم میگیری راحت زندگی میکنی تاریه ادم مناسب خودت پیدا بشه سعی کن خودتو قوی کنی  خودتو اینقد ضعیف نگیر بلند شو هیچکس برات کارای انجام نمیده تازمانی خودت برا خودت انجام ندی 

من 18 سالمه اون 12 سال از من بزرگ تره 30 سالش باید باشه

آهان راستش من یکی از دوستام حدودا 13 سالی هست ازدواج کرده ایشونم توی 16 سالگی ازدواج کردن و الان بچه دارن و همیشه بابت سال های اول ازدواجشون حدودا هشت سال اول ناراضین و با همسرشون 9 سال اختلاف سنی دارن 

میگن خیلی طول کشیده تا آقاشون درکشون کنن بواسطه همون اختلاف سنی ای که بوده و شایدم خود اون آقا طول کشیده تا از لحاظ درک عقلی ب این نقطه ای ک الان رسیدن برسن 

همسر شما هم متأسفانه همینطور هستن فکر کنم.

با توجه به جدایی اولتون حرف جدایی دوم برای شما احتمالا غیر قابل تحمل باشه 🥺 ولی با این آقا چندین سال و شایدم همیشه این مشکلات رو فکر میکنم خواهید داشت 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
ن شهر دیگه بدون پشتوانه خطر ناکه اذیت میشی اگه درس خوندی برا ازمون چیزی امتحان بده اگرم درس نخوندی م ...

تا کلاس شیشم بیشتر نزاشتن برم مدرسه متاسفانه 

خیلی زیاد خودمو قوی گرفتم اما هرکسی یک صبر داره 

من توی آرایشگری نقاشی کیک پزی استعداد خیلی خوبی دارم برای هیچ کدوم هم کلاس نرفتم اما مشکل اینه نمیزارن دنبالشو بگیرم 

آهان راستش من یکی از دوستام حدودا 13 سالی هست ازدواج کرده ایشونم توی 16 سالگی ازدواج کردن و الان بچه ...

واقعا صبرم به سر رسیده دیگع

تا کلاس شیشم بیشتر نزاشتن برم مدرسه متاسفانه  خیلی زیاد خودمو قوی گرفتم اما هرکسی یک صبر داره& ...

اگع الان شرایطشو داری به ادامه بده اگرم نداری یهجا مشغول به کار شو کم کم مخفیانه ادامه  تحصیل بده ولی نزار بقیه اینقد اذیتت کنن نامزدتم اگر با صحبت کردن میفهمه بعضی چیزارو باهاش صحبت اگه نمیفهمه... 

سعی کن انتخاب درست داشته باشی تا دوباره لطمه نخوری 

اگع الان شرایطشو داری به ادامه بده اگرم نداری یهجا مشغول به کار شو کم کم مخفیانه ادامه  تحصیل ب ...

اجازه نمیدن خانوادم میگن دخترو چه به کار کردن و بیرون رفتن