2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پله ضرر داره گلم مخصوصا اگه غیر استاندارد باشه

جاری منم چون پله ممنوع بود کلا رفت خونه مامانش بعد از ۴۰ روزگی زایمانش برگشت

چاره چیه؟؟

اگه میتونی برو خونه مامانت حداقل ۳ ماه تولد رد بشه

الهم عجل لولیک الفرج

خیلی آروم برو و بیا، رو هر پله مکث کن ،زیاد هم نرو بیرون ،با دکترت صحبت کن شاید شیاف واست نوشت، سوره حجرات و الحاقه هم هر روز بخون

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
با دکترت مشورت بکن ولی فک نکنم پله اونم یک طبقه مهم باشه برا غلظت خونت دارو و آمپول داده؟؟

نه رفتم طب سنتی 

حجامت کردم

جوشونده عناب میخورم 

هر روز یک‌ لیوان 

همون خانوم دکتر طب سنتی

ماما هم هس 

گفت اشکال نداره

نه رفتم طب سنتی  حجامت کردم جوشونده عناب میخورم  هر روز یک‌ لیوان  همون خانوم دکت ...

برو دکتر زنان زایمان اینجوری نمیشه من هم یه سقط داشتم البته دلیلش رو نمیدونم رشد نکرده از ۷ هفته و چند هفته بعدش سقط شد دکتر حدس زد غلظت خون باشه بهم آنوکسپارین (امپول زیر جلدی )داد تا ۱۲ هفته و از اولش روزی یدونه آسپرین میخورم برا خونرسانی بهتر الان ۲۲ هفته ام . طب سنتی و اینا رو ول کن همه چی با آزمایش مشخص میشه

برو دکتر زنان زایمان اینجوری نمیشه من هم یه سقط داشتم البته دلیلش رو نمیدونم رشد نکرده از ۷ هفته و چ ...

آزمایش اینا قبل از بارداری دادم 

گفته غلطت خون داری 

امپول هارو دونه ایی چند میگیری ؟؟؟

من بیمه تکمیلی داشتم برام ۱۲_۱۳تومن میشد ولی فک کنم بالای صد تومنه .

اگه گفته غلظت خون داری که درمانش معمولا همون آمپول هاس من چون یعنی سقط داشتم دکتر گفت نیاز به آزمایش نیست اما واسع احتیاط اینا رو داد