2777
2789

می‌دونم  عشق یه بیمنطق  هست می‌دونم.  هیچ چیز توش.نیس اصلا عشق ن ..؟؟؟؟؟دلم زندگی میخاد 

دلم ب.  بشقاب و فنجون های گل سرخ. تنگ شده .

دلم ب چای درست کردن تنگ شده 

دلم ب تلویزیون خونمون تنگه ک شبا دم از تنهایی.  فیلم میدیم .

ن می‌دونی دلم میخواست همسرم. آدم خوبی بود .

یه آدم اهل زندگی .

واقعا من زندگی کردن بلد بودم .. من. مهمون داری بلد بودم .

اما یه. شوهری. خنگ. بی عرضه. پر ادعا داشتم 

خستم خسته فقد دلم.  آرامش میخاد .

خونه مامان   خیلی مهمون میاد میرع .

.دلمو ب چی گرم کنم سر کار میرم .کارهای هنری عالی دارم   دستم ب دهنم میرسه . ن خونه  ماشین  .

عشق زیاده. من پروسه طلاق هستم. با یه دختر سه ساله . گ عشق مامان هست .

هنوز طلاق. نگرفتم ولی برام چند تاهی خواستگار اومده . .

دلم نمیخاد  ازدواج مجدد کنم 

همسرم دیگ دوست ندارم ک برگردم ب زندگی کوفتی 🤚🤚  دلم عشق. ب آینده میخاد .

همین کاربر کرمان بمونه یادگاری 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

عزیزم برات طلب خیر دارم.

مچکرم بانو 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان