2777
2789
عنوان

کنکور تجربی ۱۴۰۳

407 بازدید | 16 پست

یه نفر میخوام که باهم بکوب بخونیم

به هم انگیزه بدیم🌈

رفاقتی رقابتی!🤝

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجی خودت بخون خودت را با خودت مقایسه کن

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
اجی خودت بخون خودت را با خودت مقایسه کن

فداتشم خودمم میخونم ولی میخوام یکیم باشه هروقت خسته شدیم باهم حرف بزنیم ادامه بدیم❤

خدا جونم... در این شب های قدر گشایشی ایجاد کن برای دل هایی که با بغض صدایت می‌کنند

بدترین کار رقابتی خوندنه برای خودت انگیزه پیدا کن و فقط خودت رو با خودت مقایسه کن طبق تجربه شخصی خودم توی دو سال میگم 

یه پکیج هم میشناسم اینارو بهت یاد میده از مشاور بی نیاز میشی  و آزمون هم داره اگر جزو نفرات برتر شی جایزه میدن بهت)حقوق) 

خواستی بگو معرفی کنم 

فداتشم خودمم میخونم ولی میخوام یکیم باشه هروقت خسته شدیم باهم حرف بزنیم ادامه بدیم❤

من هستم گلی اگه خواستی درد و دل کنی تگم کن    

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
بدترین کار رقابتی خوندنه برای خودت انگیزه پیدا کن و فقط خودت رو با خودت مقایسه کن طبق تجربه شخصی خود ...

چرا بده متوجه نشدم؟

مرسی اره ممنون میشم معرفی کنی

بدترین کار رقابتی خوندنه برای خودت انگیزه پیدا کن و فقط خودت رو با خودت مقایسه کن طبق تجربه شخصی خود ...

میکم رقابتی خوب نست چون حداقل برای من خوب نبود یه دوران کنکور کلا معروفه که بچه ها حس و حالشون میره اکر هر دو اینجوری بشید دیگه نمی‌تونید حالتون خوب کنید هی نگاه می‌کنید اون یکی هم نمیخونه پس منم نمیخونم 

البته شاید برای شما خوب باشه اما تو انتخاب رقیب دقت کن  

و یه سری فاکتور ها رو رعایت کن 

مثلا قرار نیست اگر اون ۱۰ ساعت میخونه تو هم ۱۰ ساعت بخونی ممکنه تو توی ۸ ساعت با تمرکز نتیجه بهاری بگیری از ۱۰ ساعت بی فایده اون 

یا مثلا تفریحات و ...

میکم رقابتی خوب نست چون حداقل برای من خوب نبود یه دوران کنکور کلا معروفه که بچه ها حس و حالشون میره ...

اها ایشالا ک اینطوری نشه ممنون از راهنماییت