2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی اجازه هست منم خوابمو بگم؟

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بگو

عزیزم یه فامیل داریم مطلقه هستش سنش بالاست.

دیشب خواب دیدم دنبال منه یه چیزیو نشونم بده بعد یهو رفتیم یه جا انگار خونش بود دیدم شوهر قبلشم هست میگه برگشتیم بهم و بچه دار شدیم. یه دختر نوزاد تپلی رو تخت خوابیده بود گفت بچمونه. این بچه همش میخندید و تو بغل من بود. وابسته من شده بود همش میخواست پیش من باشه

بپرس

عزیزم یه فامیل داریم مطلقه هستش سنش بالاست.

دیشب خواب دیدم دنبال منه یه چیزیو نشونم بده بعد یهو رفتیم یه جا انگار خونش بود دیدم شوهر قبلشم هست میگه برگشتیم بهم و بچه دار شدیم. یه دختر نوزاد تپلی رو تخت خوابیده بود گفت بچمونه. این بچه همش میخندید و تو بغل من بود. وابسته من شده بود همش میخواست پیش من باشه

دختر نشونه ی خوشبختیشه ولی چرا بهت چسبیده  دختره فامیل شوهرته ؟

نه اینکه بچسبه ولی دوست داشت بیاد بغل من همش و میخندید. کلا خیلی حس خوبی داشت

من مجردم عزیزم ولی این خانم فامیل پدرمه. خیلی سالم هست ندیدمش

عزیزم یه فامیل داریم مطلقه هستش سنش بالاست. دیشب خواب دیدم دنبال منه یه چیزیو نشونم بده بعد یهو رفت ...

بچه کلا تو خواب اگه بیمار یا ناخوش نباشه عالیه احتمالا شما چیزی راجع به این فامیل تون آزار تون میده که باید اون فکر رها کنی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه کلا تو خواب اگه بیمار یا ناخوش نباشه عالیه احتمالا شما چیزی راجع به این فامیل تون آزار تون میده ...

دست گلت طلا

یه سوال داشتم

دیدم مامانم به خالش که متاهل هست و سنشم بالاست برای تولدش گوشواره طلا سفید خریده و من همش میگفتم خیلی گرونه.جالبه میدیدم بازار اکثر مغازه ها تعطیلن و یکی دوتا باز بودن

یکیم دیدم یه جای ناشناسی بودم بهم یه کیف دستی پشمی صورتی با کیف پول همون جنس و رنگ یکم پر رنگ تر دادن.به دوستمم که متاهله و کنارم نشسته بود هم دادن ولی اون رنگشو دوست نداشت

دست گلت طلا یه سوال داشتم دیدم مامانم به خالش که متاهل هست و سنشم بالاست برای تولدش گوشواره طلا سف ...

رابطه عمیق بین مادرتون و خواهرش هست رابطه ارزشمند

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دست گلت طلا یه سوال داشتم دیدم مامانم به خالش که متاهل هست و سنشم بالاست برای تولدش گوشواره طلا سف ...

یک سری اتفاقات کوچک خوشایند براتون رخ میده که شما را خوشحال میکنه 

اینکه دوستتون خوشحال نشده مصداق اینه که گاهی یک اتفاق میتونه یک نفر و شاد کنه یکی را نه بستگی به زاویه دید آدم ها داره شاید دوست شما دچار یک افسردگی پنهانه که از کوچکترین چیزا هم یادش رفته لدت ببره