2821
2789
عنوان

کمک میخاممم

95 بازدید | 7 پست

من و نامزدم دیشب با دختر خالم و شوهرش رفتیم کافه بعد ما مست بودیم تو راه برگشت تو ماشین داشتیم بلند اهنگ میخوندیم و میرقصیدیم بعد ی ماشین عروس جلومون بود رفتیم کنارش جیغ و دست زدیم بعدش ی ماشین دیگه ک ۳ تا دختر توش بودند نامزدم رفت کنارش شروع کرد بوق بزنه و برقصه من هرچی گفتم عشقم مواظب باش ولشون کن گوش نداد منم از لجم ی پس گردنی محکم زدم تو گردنش هستید بقیه اش بگم؟

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

خب 😂😂حالا چرا زدیش اخه مست ک‌دشت خودش نیس

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

من اصلا آدم مذهبی نیستم با مشروب هم مسکل ندارم 

ولی وقتی انقد میخورید که مست میشید به این میگن بی بند و باری و این اتفاق ها هم صد درصد میفته

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مست پشت فرمون تمام دنیا جرمه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بعد یهو نامزدم برگشت عقب نگاه من کرد و گفت عشقم؟منم سرمو برگدوندم و محلش ندادم بعد فاز گرفتم واسش بعد اومدیم خونه با هم زندگی میکنیم بچه ها من دوتا بچه دارم اون مجرده بعد من جا خابم جدا کردم دیشب صبح اومد پیشم و گفت مگه من چیکار کردم و ببخشید و غلط کردم و منم گفتم میخام ی مدت ازت دور باشم برو تا ی هفته میخام تنها باشم و فکرامو بکنم اهان اونموقع داشت معذزت خواهی میکرد میگف یادم نیس  دخترا بگو بخند کردم حالا ی راه حل میخاممم

ما بوتیک داریم بعد تقریبا سرمایه از من کار از اون قرار بود چکم پاس بشه بره تهران جنس بیاره امروز پاس شده چیکار کنم حالا بهش بدم پوله را یا نه ؟؟؟؟

تجربه ای که شما دارید ما نداریم

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز