2777
2789
عنوان

جاری حسود😒💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4393 بازدید | 76 پست
برا منم نگرفتن طلا هم نگرفتن شوهرم دست تنها همه کار کرد برا دومی قطعا هم طلا میگیرن هم خودشون عروسی ...

پدرشوهر من فقط طلا ما دوتا عروس خرید 

شوهرامون کار کردن زمین خرید خونه ساختن 

الان پسر سومی پدرشوهرم زمین همینجوری بهش داده گفت گناه داره حوونه گرونیه 

براش هم میسازن 

میگن گناه داره🥴🥴

حالا همسرم میگع من خودمم کمکش میکنم🙁🙁

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری من وقتی عقد بودم میدید یه لباسی خریدم باید می‌رفت همونو می‌خرید 😐😂😂

ما خداشکر اینجوری نیستیم.....دیشب جاری کوچیکم شنیدم مانتو خرید زنگ زدم تبریک گفتم ....اونم بهم گف زودتر بخر خریداتو تموم کن....

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
معمولا جاری بزرگا  ایمجورین تازه عروس میاد حسادت میکنن بهش البته این بیچاره هم حق داره،تا آخر ع ...

نه والا 

حسادت یه اخلاق درونیه 

من اولیم اصلااا برام مهم نبود انقدر هم برای عقد و عروسیشون ذوق داشتم .اما کم کم بعد چند سال مشخص شد اون چقدر حسوده🤕🤕

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یا میریم عروسی باهم میشینیم جدا نه.....باهم میرقصیم....خواهرشوهرمونم پیشمونه همیشه تو مجلس....بزرگمونه 😊

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
اسي بنظرم توام داري به جاريت حسودي ميكنه انكار نكن كه تابلوعه نيومده هم جاري هم مادرشوهرو عفريته خو ...

یه دهه اختلاف سنی دارن بابا... 

منم بودم دلم نمیخواست با بچه دهن به دهن بشم، سعی می‌کردم پبشش نیام. هرچی باشه بزرگ ترم و میخوام احترام حفظ بشه... منم حق میدم به جاری بزرگه چون خیری تو این خاله زنک بازیا نیس

میتونم بپرسم چند سالتونه؟؟؟

ازاول میگم.....یکی ۳۷....۳۴....۳۰....۲۲