2777
2789
عنوان

جاری حسود😒💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4393 بازدید | 76 پست
آره هر روز به عنوان مهمان میومد خونه مادر شوهرم وقتی من عقد بودم  همه هزینه هاشون هم عهده شوهر ...

ببین اینجور که بنظر میاد اون زیاد پیگیر تو نیست و قضیه برعکسه. بنظرم از فکرش بیا بیرون چون خودت اذیت میشی

معمولا جاری بزرگا  ایمجورین تازه عروس میاد حسادت میکنن بهش البته این بیچاره هم حق داره،تا آخر ع ...

اصلا اينطور نيست

من خودم عروس بزرگ خانواده محسوب ميشم ولي خداشاهده عروسي كه تازه اومده رو دوست دارم

ولي مادرهمسرم اينقدددد تابلو فرق ميزاره و براي اونا خودش رو به آب و آتيش ميزنه كه خب ناخواسته ناراحت ميشم ديگه...

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خب رفت آمد زیاد دوس ندارم ینی حسودم؟ترجیح میدادم وقتی مادرشوهرم تنها بود برم‌پیشش چون وقتی بقیه ...

جاری منم کلا یه بار اومد اینجا اونم همش تیکه بارم کرد که عروسیت فلان بود و لباست فلان بود

دقیقا 👌👌 ولی مادر شوهر من پسر اولیشو خیلیییییییی بیشتر از شوهر من دوست داره

شوهره شمام پسرشه

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
نمیفهمم تو ناراحتی ک قبل عروسی تو اونجا میومده؟ نمیتونم درک کنم شاغلی؟

ناراحت از اینم که از وقتی من اومدم تو این خونه حتی یه سر به مادر شوهرم هم حتی نزده 

آره چطور؟

جاری دیگه اینهمه هم بدنمیشه هرکسی زندگیو خودشو داره.....ما ک ۴ تاجارییم کاری نداریم کی چی میخره حسودی نمیکنیم هروقتم همو میبینیم بگو بخند.....چشم نخوریم

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

اسي بنظرم توام داري به جاريت حسودي ميكنه انكار نكن كه تابلوعه

نيومده هم جاري هم مادرشوهرو عفريته خوندي 

در كل منم جاي جاريت بودم سعي ميكردم باهات زيار در ارتباط نباشم

شوهره شمام پسرشه

اما تبعیض قائل میشه 

هزار بار شده جلوی روی خودم بگه پسر اولیم فلان بودن قربونش برم ولی شوهر تو فلانه

انگار من شوهرمو بزرگ کردم یا پسر منه

اسي بنظرم توام داري به جاريت حسودي ميكنه انكار نكن كه تابلوعه نيومده هم جاري هم مادرشوهرو عفريته خو ...

تاپیکای قبلی رو بخونی متوجه میشی چه مادر شوهر بدی دارم 

بعدشم، جاریم نه تنها با من بلکه با کل خانواده شوهرم مخصوصا خواهر شوهرام که منو مثل خواهر دوست دارن، قط رابطه کرده 

اما تبعیض قائل میشه  هزار بار شده جلوی روی خودم بگه پسر اولیم فلان بودن قربونش برم ولی شوهر تو ...

نمیدونم چی بگم منم دیدم کسایی رو ک فرق میزارن بین پسراشون.....عروساشون

جاری دیگه اینهمه هم بدنمیشه هرکسی زندگیو خودشو داره.....ما ک ۴ تاجارییم کاری نداریم کی چی میخره حسود ...

جاری من وقتی عقد بودم میدید یه لباسی خریدم باید می‌رفت همونو می‌خرید 😐😂😂

😑من جاری ندارم، ولی فک کن، یه دهه 80 وراج بیاد.... 

خب حق بدید بعضی وقتا باید صحنه رو ترک کرد پشت سرو رو هم نگاه نکرد... 

من از الان برای جاری دهه 80 ایم ناراحتم😐😂بیاد هم سعی میکنم کاریش نداشته باشم. مثل جاری اولیه تو سال تا سال نبینمش... والا هنوز هم ندیدمش و نیست ک بهش حسودی کنم. 

جاری توهم شاید مثل منه، یه دهه اختلاف سنی دارید، شاید نمیتونه با رفتارت و طرز فکرت کنار بیاد... 

ولی اسی زیاد پیگیر نباش ک چرا جاریت نمیاد.....بیاد قدمش روچشم...نمیادم ک زوری نیس ک نیاد...