2777
2789
عنوان

چراهمه دخترا تونی نی سایت

223 بازدید | 12 پست

گلایه کمبود شوهردارن؟؟پس این همه پسرتوخیابون چین😑😐واقعا چقدرباید یه دختر اعنمادبه نفسش کم باشه که همچین گلایه ای بکنه عزیزم ازدواج یه اتفاقه بیافته چه بهتر زندگی جدیدی روتجربه میکنی نیافته هم اتفاق خاصی نمی افته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظور از کمبود شوهر,انسان درست و آدم حسابی یه

وگرنه ک چپر چلاغ ریخخخخخخخخته😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

خوشبحالشون خاستگار ندارن منم تو شیکمم مامانم خاستگار داشتم اخرشم ت ۱۳ سالگی با یکی جدا شدم الانم از ۱۶ تا الان ک ۲۰ سالمه با شوهرم بدبختی میگم کاش هیچوقت خاستگار نداشتم 

متاسفانه داریم تو جامعه ای زندگی میکنیم ک مردمش انقد فضولن ب چشم ترشیده نگاه میکنن ب طرف فک کنم مشکلشون همین طرز فکر مردم و خانوادس  ک گلایه میکن

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖
پسر زیاده عزیزم ولی مگه هر پسری واسه ازدواج مناسبه پسرای تو خیابون اسمشون روشه، اگه اهل کار و زندگی ...

خوب اون سرکاری هاهم دخترای همسطح خودشونو میخان منظورم اینه اگه کسی میخادازدواج کنه باید باهمسطح خودش باشه برفرض مثال یکی که بیسواده و خانه دارانتظار شوهر دکترو نبایدداشته باشه اگه شخصی ام باب میلش نبود نباید گلایه کنه

خوب اون سرکاری هاهم دخترای همسطح خودشونو میخان منظورم اینه اگه کسی میخادازدواج کنه باید باهمسطح خودش ...

اینکه آره درسته

متاسفانه دخترای اینجوری تو سایت زیاده

جای اینکه خودشونو بکشن بالا منتظرن دکتر مهندس بیاد بگیرتشون

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/