2777
2789

چرا از خدا نمیخوای مشکلت حل بشە نیتت رو واسە شفای خودت بکن بدون واسطە بهش بگو هوامو داشتە باشە ذکرشم همون یونسیە بخون لا الە الا انت سبحانک انی کنت من ظالمین 

چرا از خدا نمیخوای مشکلت حل بشە نیتت رو واسە شفای خودت بکن بدون واسطە بهش بگو هوامو داشتە باشە ذکرشم ...

همینی ک نوشتیو بخونم؟

من از خودش ک زیاد خاستم

ولی شنیدم از امام اینا بخام واسطه شن زودتر جوابه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینی ک نوشتیو بخونم؟ من از خودش ک زیاد خاستم ولی شنیدم از امام اینا بخام واسطه شن زودتر جوابه&nbs ...

نە واسطە نمیخواد به خودش توسل کن هر چی خواستی از خودش طلب کن اینقد نزدیکە حد و حساب ندادە کاراش خیلیم دوست دارە از خودش طلب کنیم اصلنم بە این فک نکنی ک من ادم خوبی نیستم گناه کردم و منو دوست ندارە خدا ما رو تو ی امتحان افریدە خطا و گناه هم بخشی ازین زندگی هست ولی دلت پیش خودش نگه دار باهاش کانکت باش اون ذکر رو همیشە بخون حلال مشکلاتە یعنی خدا من بە نفس خودم ظلم کردم ولی تو بزرگی و یاریم کن 

نە واسطە نمیخواد به خودش توسل کن هر چی خواستی از خودش طلب کن اینقد نزدیکە حد و حساب ندادە کاراش خیلی ...

هرچییییییییییییی صداش میزنم هررررچی ازش خاستم انگار ک منو نمبینه

هرچییییییییییییی صداش میزنم هررررچی ازش خاستم انگار ک منو نمبینه

خب فدات شم خودش جوابتو نمیدە نتوسل میسر ب غیر خودش نە عزیزم همیشە بە بندەش نظر مصلحت و خیر دارە صبر داشتە باش عجلە نکن هر چیزی ب وقتش تو با این ذکر صداش کن و ازش بخواه