الیاجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 529 عنوان قهوووه🥺 110 بازدید | 5 پست سلاممم دوستان کسی برا قهوه بلده؟فنجون بزارم هرچی بلدید بهم بگید که چی میبینید همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضیها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست 1401/12/18 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیاجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 529 همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضیها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست
الیاجون مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 529 @baran_golii سلام عزیزم چیزی ندیدی🥺 همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضیها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست
baran_golii عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 2486 @baran_golii سلام عزیزم چیزی ندیدی🥺 سلام عزیزم این فاال قهوه نیست اصن قهوش ماله این کار نیست قهوه دارک باید باشه خیلی کمرنگه قهوه ایی که درست کردی چیزی توش پیدا نیست
mord عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 13636 قهوه ترک بخور این قهوه نیس وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak