2777
2789
عنوان

همزاد جن

| مشاهده متن کامل بحث + 8169 بازدید | 217 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم به شما میگن "مس جن"

جن باید مدت خیلی طولانی کنار شما باشه تا بتونه شما رو لمس کند.  احتمالا سال‌های زیادی از حضورش در کنار ما میگذره.

رقیه الشرعیه هم میتونید دانلود کنید و گوش بدید ولیکن احتمالا مدت زیادی باید درمان کنید و توکل تا از شرش راحت بشید

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

[QUOTE=278664216]نه خوابم نه بیدار. قشنگ حسش میکنم و ار ض.ا میشم فلج خوابمم اینطوریه روحم بیداره جسمم خواب . نه میتو ...[/QUOTE]

تازه میدونی چیه بدترش اینکه ازشون باردار بشی! 

بارداریشم دو هفته ای هستش   شکمت باد میکنه  بهد دو هفته باز میخابه !

عزیزدلم من همه این راه هارو رفتم یمدت قران درمانی کردم باز برمیگرده

خوب اشتباه میکنی

وقتی ولش ‌کنی اون قوی تر میشه

میدونید طلسم هست و یا فقط جن عاشق؟ 

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
[QUOTE= 278664216 ]نه خوابم نه بیدار. قشنگ حسش میکنم و ار ض.ا میشم فلج خوابمم اینطوریه روحم بیداره ج ...

خانوم اینا رو از کجا در میاری انسان از جن حامله نمیشه.

یعنی خاب میبینی ک رابطه دارن باهات یا واقعا وقتی خابی میان رابطه برقرارمیکنن

خابم ولی بعد رابطه بیدار میشم اعصابم خوزد میشه که باز اومدن تو خابم بهم دست زدن